Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1,6 tona?! Pa to je 5-6 ugojenih krmača! A gdje je ostatak?!?!??!
khm, ovako - ma ne, tačnije pilka :D
Sve to ode u kobasice,selame,pastete...
...sAlame...
...selam je pozdrav.
sad ce srbi sve to u bosnu uvest u stilu kobasica i drugih mesnatih proizvoda..
Pa sto ih ne spaljujete u visokim pecima u Zenici il je ito politika da neko zaradi pare,i da sto vise para ode iz BiH.. maloj minusa udrite hahahahhaha
Jesu li to 2 ili 3 krave? Još malo pa smo riješili i taj problem.
pozdrav za sve na forumu. neće biti nikakvog spaljivanja, evo gdje će završiti uginula stoka koju odvoze u srbiju http://www.pressonline.rs/info/drustvo/303835/srbija-se-hrani-zivotinjskim-otpadom.html . ili preciznije u fabriki za preradu otpada od životinja koja je napravljena u Srbiji http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/279499/U-Indjiji-se-gradi-prva-fabrika-za-preradu-klanicnog-otpada .
Je-bala vas vijest to su 4 krave , da je 160 tona pa hajde de ....
...za više informacija, slobodno nas NEMOJTE kontaktirati... Vaš Kliks.
Srbije ima iskustva s tim.->>-.prije 20 godina su bacali Bošnjake u masovne grobnice............
Pa sto ih ne spaljujete u visokim pecima u Zenici il je ito politika da neko zaradi pare,i da sto vise para ode iz BiH..
...jel ovo onaj geolog što bi zabijo velike čelične stubove, odma...
@bakijato: ti malo biti lud ili naivan... ili jednostavno lupas jer ne znas na kojem principu rade visoke peci... jedino ako mislis da se zaustavi proizvodjnja, visoka pec iskoristi za spaljivanje mrtvih zivotinja, a poslije toga napravi nova... hahahha..