Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostalo od Otomanaca!
E jarane načekat ćes se dok ovi nasi fotelja-stručnjaci to konzerviraju. Oni se vise bave "piramidama" u Visokom i naglabanjima je li ili nije, dok pravo blago propada. Važno je svoj nerad prikriti napadajima na druge (nisam ja nego je On).
Ovaj camac je glupost za piramide! Uostalom sta ti pricas o naglabanjima? Ovaj camac je star 300 godina i sigurno se moze pretpostaviti ko ga je napravio! A ko je izgradio piramide? Piramide su velika stvar za ovu nasu lijepu BiH i kad se iskopaju/otkriju njih ce strani turisti kao i nasi doci gledati, a ko ce doci da gleda camac?
jedno veliko bravo za ronioce
Gdje slika,kakvo sto... Ccc,
Uffff, odmah doletio Uros, hoceli biti kao sve sto se izkopa u BiH starije od 50g da "srpsko" ?????