Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno rusija gura dodika u rat da izaove jos jednu krizu na zapadu. Ali daleko je usrana rusija a NATO je vec prisutan u Bosni. Dobro je ipak da se ovo na neki nacin rijesi posto dejton ne odgovara ni bosancima niti solunskim cetnicima iz srbije.
jadnice on prica za rusiju. a kakav izrael si ti normalan? idi franciguz u crkvu i naguzi se....ceka te svecenik
Servoturčin je zlo!
Servoturčin je zlo!
Demokracija je i kad te vlast piša s balkona pa se rulja pobuni, a oni im odgovore : šta se bunite, pišajte i vi nas - demokratski je ... ! ! ! ako moRete dobacit
prvo, ustav BiH važi na teritoriji RS-a samo ako nije u sukobu sa ustavom RS- a i nikako drugačije a drugo..Dejton nigde ne predvidja sud i tužilaštvo BiH..apsolutno nigde,to ne postoji.Kako onda Dejton može da brani referendum o nečemu što nije ni predvideo..kakve su to gluposti? Vi to probate Miletu da prodate 3 hektara u saksiji?
Ti si budaletina, tako i nikako drugačije . . . !!!
priznajem da prilično dobro kmečiš..nastavi
Hoce li iko ista konkretno poduzeti ili ostaje sve na nekim izjavama
MZ mora smjeniti dodika i uvseti sankcije genocdinoj inace ce izazvati novi rat u Bosni! To je cinjenica koja stoji danas.
Nije nama do rata ali imamo pravo da oslobodimo drzavu od okupatora...
Psssttt vlasi. Hebli vas šokci. Da se genocidna može odvojiti to bi se desilo u ratu. Za kaj nisu? Ako to misle na mala vrata, na tim vratima piše 'novi rat'. Na glavna nesmiju!!!! Da hoce zvanicno Sarajevo objaviti referendum o vracanju ustava 1794 sta ce te onda? A šokci mogu odcijepiti HZHB niko im ne brani hahaha .
svi nesta upozoravaju,a niko nista da uradi...