Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVOSLAVNI TERORIZAM u BiH NAD POVRATNICIMA BOSNJACIMA I HRVATIMA
"Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki."
Da je klix antibošnjački medij govori i činjenica da ništa o ovom napadu nisu izvjestili sve dok ga neko od poznatih političara nije spomenuo, kad su jednostavno morali prenijeti izjavu. Inače nikada ne bi ni riječi o napadu objavili.
Mi imamo udar na bilo kakav oblik normalnog zivota,jos od 1992,kako na vlasti imamo najokorjelije kriminalce u Evropi,i sire(bez obzira na njihov nacionalni predznak)
Jeste LAgumduija je "Zlo" a ne oni koji su citav novac,koji je 20 godina sa raznih strana stizao za poslijeratnu obnovu Bih, stavljali sebi u dzep,koji su opljackali poreko 130 preduzeca,unistili citavu Privrdedu Federacoje,stvorili 600 hiljada nezaposlenih. LAgumdzije je "Zlo" zasto sto forsira Gradjansku,ispred plemenskih i etnickih opcija,tako pogodnih za kriminaln nacionalnih stranaka,kojima nas tlace 2 decenije. Tuga je da botovi SDA,i oni koji zive od njihove sadake(paradaiza i soka) mnogo polaze od sebe,i da misle da svu oni koji su na strani Pravde i istine,odmah rade za nekoga. Ali misli sta hoces,sta me briga.