Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je moguće da je njen brat, tj. dijete neko, zbrinuo Centar za socijalni rad. Odakle njemu imovina za zbrinjavanje. Ovi kliksadžije stvarno ne znaju za padeže, pa ljudi moji jeste li vi prošli dalje od 5. razreda osnovne škole? Klix grammar strikes again.
Pa kakav je ovo naslov? Padeži? Koga, čega? brata... "brat zbrinuo Centar"???
Bas sam to htjela prokomentarisati. Klix iz dana u dan sve vise i vise iznenadjuje sto se gramatike, pravopisa i opcenito formulacije recenica tice.
Hajd pustite djete na miru.
Ova je tamara jedno parkirano auto kod Binga na Stupu polila nekom bijelom farbom.
ne razumijem?
Dakle, auto bilo parkirano kod Binga na Stupu u Tibri. I ova djevojčica našla nekakvu kantu bijele farbe i prosula i razmazala po autu. Dakle, bezze ponašanje. Totalno bezze. Ne znam šta je priča tol'ka oko cigančeta, hiljadama ih na ulici?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)