Protesti ispred Vlade FBiH
0
Branković se obratio demobiliziranim borcima
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji \"Borci\"grlite \"lopova koji nas je pokrao,i nasjedate na prazna obecanja
ma samo :HLJEBA I IGARA: BRANKOVICU SRAM TE BILO! SRAM SVE NAS REDOM! kog vraga zagrljaji i pljeske? zar nam je dosta dnevno po pavlaku, hljeb i kutiju drine? aman, sve je ovo bolesno.. i hocemo promjene? BRANKOVICU - LOPOVE, LICEMJERU, ULIZICO! PAST CES I TI VEC POLAKO, KAO I TAJ TI KEZ S LICA TI TVOGA... .ONI. DOLAZE!!!
Nevjerovatno licemjerno, a ovaj narod ko ovce. Nevjerovatno. Nemam riječi .. i opet će povjerovati šupljim riječima premijera. Već vidim kako ovaj glupi narod glasa za ovog kriminalca.
sramota za brankovica ,pa sta je ovim ljudima on ih krade oni ga grleeeeeeeeeeeeee...
vidi što grle onoga ko ih je pokrao i obogatio na njihovoj patnji i bijedi. ovaj narod je zaista nevjerovatan. zaslužio je ovo što danas ima.
Naoruzati se kamenjem i krenuti...sve ostalo je djaba....SAMO U GLAVU !!!!
aha... ma prikuplja bodove pred izbore...
Licemjerno kao i uvijek,a prva slika govori sve. Umjesto zvižduka, dobio je zagrljaje ...