Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao je Mujezinović u najgorem mogućem trenutku za sebe. Sad mu valja milion grešaka ispravljati i ispadat će za sve kriv što je Branković zabrljao. Nek mu je sa srećom. A Brankovića odmah uhvatiti cijelu porodicu i nasred grada našutati i izmarisati dok ne iskrvare.
U zapisniku je konstatirano:Dosta sam ja krao,sad ti nastavi al\' sa dvije ruke!
LICEMJERNI GAD,TREBA ŠTO PRIJE PREISPITATI NJEGOV DOSADAŠNJI RAD UKLJUČUJUĆI REVIZIJU DOBIJANJA ZLATNOG LJILJANA I NAĆI SVE ŠTO JE MULJAO A NAKON TOGA MURIJA U ZENICU,BANDITU SVE ODUZETI NELEGALNO
UHAPSITI TOG BANDITA LOPOVA
NA VRIJEME SE ISPARI BRANKOVIC KAD SU PRED PARLAMENTA S MOTIKAMA DOSLI ON VEC DAO OTKAZ MUDRO NEMA STA
Stvarno ovaj Branković nije trebao biti na funkciji koju je predao.On ništa nije uradio,mogu slobodno reći da je jedan od najgorih Premijera tzv F BiH.Lik je pola države praktično upropastio a sa njim i većina zastupnika koji su donosili zakone iz socijalne oblasti pred zadnje izbore,bez razmišljanja o posljedicama. Onda je narod krenuo da masovno koristi ta prava,i ko treba i ko netreba.Ja lično znam tipa koji ima nekoliko trgovina a izganjao je nekakvu pomoć,a takvih je more.Novi premijer bi trebao staviti težište na takva pitanja i reviziju invalidnina .Pun k**** je onih koji džaba dobijaju invalidnine,a zdravi \"ko dren\" što se kaže. Uglavnom da skratim,pred novim premijerom su zaista veliki problemi,neka mu je Bog napomoći što se kaže.
Moram priznat da si me nasmijao,zato ti i odgovaram. Dobro nećemo sada ići u detalje.
ovaj novi desni ,nekako vuce na Srbina....... kako je ukrstio nogama
Lopove vrati onih 20 stanova sto si podijelio svojim lj........icama
kad budu odgovarali veci lopovi od njega koji su ga postavili odgovarace i on. to ne trazite haaa? konji licemjerni prodani plačenici. fuj bagro svi ste isti fasšisoidni fašisti.
hoće li ovo govno ikada ikome odgovarati za lopovluk kojim je oštetio narod ove zemlje?
Brankovic je kreten, stopostotni, ali je mala maca za ovog bilmeza. Ovaj ce nas u crno zaviti samo tako. Retard teski...
LOPOVE VRATI STAN!!!
Brankovica na robiju treba poslat!!!
a sto ga ne uhapsiste odmah!