Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Omar Mjesecar ? Il jedinsr samo kad treba platit text ?
Izdali su srbi nalog, koje je SDP postavila na funkcije za vrijeme svog mandata.
branka bi mogla krivicno odgovarati jer vrsi pritisak na nezavisno sudstvo....pa nije sud njena prcija....
"_Branka Inić: Općinski sud nije smio izdati naredbu o pretresu prostorija Klixa" Sad se otvara drugo pitanje. Ako nije smio i ako je svjesno prekršio Zakon, zašto je to uradio? Da li je u pitanju korupcija, ili izdaja? Onaj ko je dozvolio da se svjesno krši zakon MORA I DA ODGOVARA! SUSPENZIJA I KAZNA!
AL ZATO SUD NESMIJE POTPISATI NALOG DA SE IZ HOTELA HOLIDAY(inn) ISTIJERA MAFIJAS ALEN CENGIC,KOJI JE NELEGALNO UPAO U HOTEL NAKON OTVARANJA STECAJA,ON IZDAJE PARKINGE,SALE,PROSTORE,NOVAC UZIMA SEBI,UNISTAVA IMOVINU!CAK I KUPLERAJ OTVORIO,PRIJETI UPRAVNICIMA,ODBORU,PRVOG SU UPRAVNIKA I PRETUKLI SAMO DA ODUSTANE DA BI ON USAO U HOTEL,A U SVEMU MU POMAZE SEKRETARICA ALENA BUKVIC I SLJAM VAHID ALIC! VALJDA SUD NIJE "HRABAR" ILI IPAK HOTEL I JESTE VLASNISTVO JEDNOG POLITICARA KOJI OBZAVA MARIJIN DVOR!! ON JE U FEDERACIJI KAO DODIK U RS!
@_Mjesec Zvijezda_ + ova Suada pripada istoj stranci kojoj i ti ahahahahhahahahahhahahahahahha ne cudi me, ko drugi nego SDA ce imati sta sakriti.....
Divna prilika da se pociste svi dupelisci i u sudovima i u tuzilastvima. Bar bi u normalnim zemljama tako bilo
Ova nije čula da se u općini sve može srediti
branka bi mogla krivicno odgovarati jer vrsi pritisak na nezavisno sudstvo....pa nije sud njena prcija....
a sta kaze VSTV? Mislim da su oni meritorni da cijene rad sudstva i tuzilastva...
hahahahahahaha Pa zar iko normalan može tvrditi ali stvarno da su uposlenici portala klix novinari !??!?!??! Pa ovdje osim gramatičkih postoji toliko drugih grešaka da je prosto smiješno i pomisliti da je neko od uposlenih studirao Žurnalistiku . Sad će banovanje jel tako hahaha
Neka jarane, kad pročitam ono 'naše gore list' kod drugih klix mi sinonim za novinarstvo i gramatiku postane :)
ajd Branka ne seri matere ti ...ko si ti ...
ko te pita šta ko smije u ovoj zemlji. ovdje svakako radi šta ko hoće samo je ubogi sirotan, siroti radnik kriv za sve, on jekriv i što se rodio.
sad klixe ih klixe mozes tuzit sve.
Sarajlije,sta dopustiste?Ja sam vas smatrao malo hrabrijom rajom a vi se pokunjili ko zadnje pichkice!Pa za 7 sati vas se moglo sakupiti bar 1000 i istjerati djubrad iz grada! Nemojte se vise javljati,pustite starije i hrabrije da odrade posao!!!Pozdrav!
SANKCIJONISAT ONOGA KO JE ODOBRIO DA SE NOVINARSKE RUKE LOME I IMOVINA RAK DABOGDA DOBIJO KO JE POTPISO OD SRCA MU ZELIM U 2015GODINI GALOPIRAJUCI KARCINOM
Ko je opstinskom sudu rekao i izdao naredbu da se uradi to sto se uradilo..
Hej Branka, Branka, Braaaaanka ... Reci mi Braaaankaa ... Dali je Sud trebao izdati naalooog!