Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ins'Allah kraj i HDZ-a i SDA. Stati u kraj lopovima.
@shahzudin Samo zajedno.
i SBB ste zaboravili
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
oglasio bi se i SDA povodom protesta, ali posto im je sekretar Zukic Amir u KP Zenica nema ko da dopis sastavi :D
njima nema kraja moj druškane bez malja u glavu
Skontali ste da gleda samo svoje dupe? Dobro jutro...
Biće po onoj: Kada lipe procvatu! Mnoge stvari su se dešavale u Bosni baš u tim danima. To Bakiru i Draganu, a i Dodiku im, nikako ne ide u glavu!
Dragane Čoviću čuješ li? Ko drugom jamu kopa sam u nju upada - inače i cijeli dan se znoji!
Svaka cast na trezvenom razmisljanju! Najgore sto se moglo desiti je da krenete jedni na druge,to bi bilo mnogo lose.Nisu specijalci krivi,pogledajte samo kako ih zavalise,cuj na borce specijalce poslati? Ko to radi? Stoko hdz,sda,snsd...padate na izborima.
Kako jedan političar bolju vilu itd ima neg merkel
i ja sam bio 3 godine u armiji pa nešto kontam da napustim ovu pilanu đe radim pa da tražim penziju ko i ovi.
dolje dragan gore sebilja!
Vlah je vlah al ustasa je vlah ipo
Ma gledaj Suncokreta kako im sada branitelji iz redova HVO-a valjaju, A samo prije osam sati ste osuli drvlje i kamenje po njima uz sljedeći top komentar: "HVO paščad nisu nikog branili i ne mogu biti branitelji, već agresori na međunarodno priznatu državu RBiH, jer njihov glavni komadant je ratni zločinac Franjo Tuđman.........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji"
@MagnesiumD3 Trst, Gorica i Rijeka, naši su do vijeka. Ako dođe do bombaša i Koruška biće naša...
Kraj Covicu kraj Izrtbegovicu i jos samo Dodik i moci cemo prodisati punih pluca i krenuti naprijed bez nacionalizma koji su oni sijali zadnjih 25 godina.
Svi koji su protiv "zaboravljenih" su babini sinovi ili budžetski moljci i poslušnici koji su se negdje uhljebili i što narodna kaže - sit gladnog ne razumije-a ova pitanja se povlače već deceniju pa i više pa su i jednom preko biroa za zapošljavanje nešto i isplaćivali pa stali kao nema para -a para na pretek -SVIM BUĐŽETSKIM KORISNICIMA 20 % OD NETO PRIMANJA U FOND ZA ZABORAVLJENE i riješena stvar jer da nije bilo i njih nebi bilo Vaših radnih mijesta
Nema nista dok AVO ne zatekbira!
Podrska bosanskim hrcatima u rusenju HDZ-a napokon ljudi pocinju shvatati da ih nacionalne stranke koriste za sopstveno bogacenje ,nadam se da nece stati sve tri strane u borbi protiv nacionalisticke mafije !