Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mošnjaci,bolešnjaci;ako vam je Glavaš dobar,zašto ste ratovali protiv vaše \'\' braće\'\' Hrvata?A,da,vi ste hrvatsko cvijeće.Vama je i crni đavo dobar,samo nek je protiv Srba.Nek se Srbima deset puta desi Srebrenica,a Hrvatima i bolešnjacima Jasenovac samo jednom.
Na Skenderiji je zgrada Vrhovnog suda FBIH....Nema Vrhovnog suda BiH. Ima samo Ustavni Sud BiH...
ako nema Vrhovni sud u Sarajevu, onda je ona zgrada na skenderiji sigurno neka igraona, ma smijesno....
Glavaš nije nikom ništa uradio
@Emir E moj primitivni Emire, sve dok budes s.r.a.o sa \"selam\" neces se od Hrvata, a bogami ni od Srba hljeba najesti.
Eh et braco Hrvati, vidite kako BH Sudstvo podrzava odluke i presude Hrvatskog sudstva. Mislim da bi bio red da prestanete biti shupci i izrucite nam Antu Jelavica. Selam
Svako dobro gsp. Glavas nisi kriv
ha ha koja blesovina ...mislio sam da je pametniji ...popusio ga je u zenici medju mošnjama
Glavas istorija ce pokazati da si bio patriota, branio svoju drzavu i svoj narod.... Savjest ti je cista .....a a bio si , si i ostaces covjek
Sta ti je glupi Bosnjo.....Uhapsili Glavasa i namah sa njim u buxu,a niko se ne pita sta je sa Jelavicem,hoce li on biti uhapsen,tamo ili \'vamo........BiH je sve samo nije Drzava....Ovo je K.U.R.T.O.N.I.Z.A.C.I.J.A
da se razumijemo glavonja uopće nije ratni zločinac iz jednostavnog razloga-on uopće nije ratovao.on je obični kriminalac,ubojica radi novca,pljačkaš,huligan,nasilnik i govno od čovjeka.daj bog da ga obrezani karaju u guzicu dok mu oči ne ispadnu van .
http://www.youtube.com/watch?v=7kpy7mLe1CY
@jah, potpisujem. Ne bi me čudilo ni da je glavašov g.u.z.n.i haver Mladić u Bosni. Ko je od naših u ratu izbjegao na zapad, posebno u Skandinaviju, zna šta je morao proći da dobije boravak, a ne državljanstvo. A kod nas je izgleda najbitnija kvalifikacija \"ratni zločinac\", preko noći ćeš ga dobiti, i pasoš, i obezbjeđenje da te ko ne bi dirao. A ako se baš dokaže da si obični ubojica i krimos, onda ću te narednih osam godina hraniti ja i moj amidža, i moj komšija, a da nas niko nije pitao pristajemo li na to. Dabogda krepao na robiji u Zenici i kosti ti tamo istruhnule.
kako su mi se ovi smrdalji popeli vise naneku stvar pominjanjem vatikana i \"zavjere zapada protiv njih\" @srbenda: pleme ti odvratno, zlo..cina..cko.
bosna i hercegovina nema Vrhovni sud!