Ko preživi osam godina...
0
Branimir Glavaš prebačen u zenički zatvor
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tecni sapun obavezno :)
Eto i mene brzo pa ćemo igrati šaha tj tradicijonalni memorijani turnir \"Ivo Sanader\".
Zna li neko ko ce ovo platiti? Mjesec dana u zatvoru kosta vise od 2000 KM x 12 x 8 pa izracunajte Ako ne plati Hrvatska platice F BiH
@@@Galeb OK
mozda ti je upravo neko od mojih bliznjih nanjeo zla, nadam se. Taj tvoj general kojeg velicas vec ga prima godinu dana u dupe, i nastavit ce, zbog ubistva 7 ljudi, a moj slobodno seta beogradom \"zbog\" 7,000 pogani koje je zbriso sa lica zemlje. zivio i zdarv bio 100 godina djenerale. Mrzim muslimajmune baljijske
http://www.youtube.com/watch?v=__7d2U9OEZg
ma nece njega niko dirat u zenici ako dobro plati glavnim robijasima.
Ne trebas mi to zeliti,,c.e.t.n.i.c.i su uradili dosta zla meni i mojoj familiji,,i zato ih mrzim iz dna duse i zato podrzavam ovog covjeka,,on je samo branio svoj narod.Sretno Generale
pa nije smaknuo nikakve \"civile\" već UDBAŠE i KOSOVCE!!! halo ba imal logike u ovoj shebanoj zemlji? strahota i sramota... a jesu udbaši uzeli fursata aaa neće to moći tako više
Ja želim tebi s.m.r.a.d.i.ć.u. š.u.g.a.v.i. sve ono što je ovaj k.l.e.m.p.a.v.i. zamorčić,greška prirode,radila svojim zarobljenim...medju kojima je bilo i trogodišnje dete ! Sram vas bilo sve koji veličate Oriće,Mladiće,Glavaše,Norce,Dudakoviće...sve ono što su oni radili \"neprijatelju\"da i vama i vašoj porodici/obitelji neko uradi,od srca vam želim !
Osuđen na 8 godina, nakon odležane 2/3 tj. 5 god i 3 mjeseca je na slobodi, a odležao je već 1 i 7 mjeseci. Još malo pomilovanja i vani je za 3 god. I tada Branimire odeš u Ljepu našu i pozdravi gospodina Ivu Sanadera gdje god bude odsluživati i pošalji mu pečenog krmka u njegovu ćeliju, hahahaha koja si ti legenda, živio nam 100 god.
Glavaš je legenda.. Kad general koji zapovjeda slabo obučenom i ne naoružanom vojskom da po vagini tada četvrtoj vojsci u europi, onda čovjek sigurno zaslužuje čestitke.. Generale, ako ti muslimani imaju imalo pameti držat će te kao kap vode na dlanu..
Pa Vi samo veličate ratne zločince kao što je Kordić. a evo sad i njega tj Glavaša.Ima li iko od poštenih Hrvata da ga veličate kao npr Ivo Josipović.
haha gledate filmove puno..
\"Isp\'o sapun - a mog\'o si sad lagano u jacuzzi Isp\'o sapun - al\' si glup, zavrsio u cuzi Isp\'o sapun - sad cimera za kitu muzi Jer cimer je crnjo i sad ce da te guzi.\" Marginalac Margarin - \"Isp\'o sapun\" Nema bas crnaca u KP Domu, al ima lokalnih shabana :)
Hrvatski heroj