Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napusi se kurca kretenu!Jebem ti komplet familiju i tebi i haskom tribunalu!
Bramerce nemoj U ŽALBI zaboraviti ono što si gledao upravo sad na evroviziji u pjesmi Ukrajine: Kako je Staljin preselio Tatare sa Krima u SIbir, a Ruse iz Sibira na Krim i onda ga kad se sve sleglo Putin PRIPOJIO RUSIJI. Tako je trebalo biti sa bosanskim TATARIMA !! :(
@RabijaMiSimpatija Da poklonio ko što su u Švrakinom u ta doba drage volje kupovali CIGLE kad dobiju ponudu koja se ne može odbiti ! :))
U prevodu sa anglosaksonskog: Nije tužilaštvo bilo loše nego je Šešelj bio stvarno dobar !!!! Komentar: Bio je Šešelj još bolji kad je bio puno mlađi i zdraviji prije rata u Sarajevu, pa radi istog djela ( kasnije u povratu) dobio glatko 12 godina strogog zatvora od sudije Miće Potparića !