Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Ana Popović je navodno završila žurnalistiku. Kako novinarka može savjetovati iz oblasti pravde? Napunila Bradara kabinet svojim stranačkim poslušnicima iz Kiseljaka! Sve nam seljačine došle u Sarajevo i uživaju sve pogodnosti u glavnom bh. gradu koji ne priznaju!
Postoje tvrdnje da su Hrvati iz Kiseljaka cijeli rat sarađivali sa Srbima sa Istočne Ilidže. Čak je HVO iz Kiseljaka optuživan da je granatirao Sarajevo. Kabineti federalnih ministarstava trenutno su puni djece čiji su očevi bili u postrojbama HVO-a u ratnom Kiseljaku i koji nisu bili nimalo pozitivni likovi!
Ako ima toliko savjetnika onda je ona ocito nesposobna za funkciju koju obavlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nacionalna pripadnost na novou... Imal gdje bosnje u tom kabinetu......
@Denin60 Ovdje su ugroženi svi pošteni i čestiti ljudi, svi čestiti Bošnjaci, Hrvati i Srbi, a pogotovo oni koji su ovdje bili u ratu. Ovdje samo nisu ugroženi ustaše i četnici, tj. kriminalci!
@tehn... ...bošnjo sa familijom otišo u tursku na odmor!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su te reforme, agende i uštede...to je ta relaksacija bošnjačko hrvatskih odnosa...to je tih 100 000 radnih mjesta...
Mater im nesposobnu i lopovsku. Tako nam i treba kad bitamo nesposobnu stoku
A sve majorizirani. Od direktora agencija, finansija, nesposobnih savjetnika... Sto ce njima Herceg bosna kad zive ko bubreg u loju.
I ja bi ovu savjetovo
sve ovo treba nagraditi sa po metkom u celo
To je legitimizirana pljacka narodnog novca. Poslovi izmisljeni za zaposljavanje stranackih ljudi i rodbine. Savjetnik, posebno za ove niske funkcije, je ludilo od ikakve svrhe. Kod nas i cistacice imaju savjetnike.
Čuj ovo, Dom naroda!?
marka po marka hiljadarka.
najbolji je naranđasti, koliko ima on savjetnika od onog cetnickog spijuna muslimovica preko sadovica itd. a kad ga pitaju novinari sta fadil muti sa udjelom sarajevo osiguranja i privatizacijom, pored toliko savjetnika i pijuna oko sebe pravi se lud i kaze- ne znam.
jeste kako nije, nije u stanju izboriti da se nasoj djeci u knjizice upise najobicniji naziv bosanski jezik, srbi ga drze u sahu u onom entitetu a namazani hrvati u ovom, jedino od sarajeva do zenice vedri i oblaci. to je valjda ta palestina koja nam se sprema. @Denin60
Allah zna najbolje ne pada mi na pamet da određujem ali licno, osobe koje trguju sa zakonom o kladionicama i rijec musliman ne bih trpao u istu recenicu. @Denin60
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...negdje kod Bradare oko 23.05...
E, pa narode , samo opet glasaj i trpi....
znaci moze biti izabran covjek sa srednjom skolom da vodi drzavu uzme pet savjetnika i pametuje,poput pobjednika u takmicenju mladih traktorista iz laktasa dodika ili izetbegovica koji je fakultet zavrsio u trezoru narodne banke
I moja nena bi sa 5 savjetnika mogla ovo raditi. Zna li ta zena sabrati dva broja uopste?
@fanaticos ...dotićna sabira samo trocifrene brojeve!