Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ne kontam: Ako si se već uhvatio pravopisa, evo ti sitna lekcija: ne odkad, već otkad.
Da ciko bonu djevocici i malo nauci pravopisa. Banjaluka se moze pisati sastavljeno i odvojeno i u oba slucaja je pravilno. Sava moze da bude zensko ime,tako da iz konteksta recenice mozemo izvuci da je zeni Savi(od Sava),muz Borislav. Ovde ostaje opcija da se radi o starijem homoseksualnom paru,kako napisaste SAVO I BORO :)
oduvijek se može pisati i Banja Luka ili Banjaluka ...još u srpsko-hrvatskom ili ti ga hrvatskosrpskom, pa je ostalo tako i u bosanskom jeziku.
odkad se Banja Luka piše zajedno??? je li bilo nekih promjena u bos.jeziku? Već par puta sam na Sa-x vidjela naziv grada napisan zajedno :S
Ovo više ne možeš otići malo i sebi se posvetiti, rodbina odmah u potragu...i meni je tako bilo, bože sačuvaj...cccc
ahahahahaha fkt savo i bora aaaaaaaaaa ahahahah
Bračni par- Savo i Boro?!