Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad spominjete ime legende odbrane Bosne i Hercegovine, generala Sefera Halilovica,treba da ustanete papcI.
Bravo Majstore. Jer za dvije godine dok ne budu izbori necemo ni imati drzave.
"PA KAD JEDNOG DANA BUDE REFERENDUM NA ČITAVOJ BIH DA LI STE ZA PODJELU BIH, PREKO 50% LJUDI ĆE SE IZJASNITI ZA TU OPCIJU. " Ko će se ba izjasnit? 53% stanovništva čine Bošnjaci. Bitch please.
STA pricate vi. Sefer dijelio Bosnu ? Sefer dok je drzao S.r.eb.re.n.i.cu c.et .ni.ci nisu mogli nosa povIriti sve dok Alija naravno nije predao "plavim sljemovima". Sefer je prozvao, optuzio Aliju da je prodao Sr.eb .r.en. icu, ispricao o Alijinim tajnim sporazumima. Npr da je 16. septembra 1993. godine sa Mom.či.lom Kr.aj.išn.ik.om tajno potpisao Zajedničku deklaraciju o podjeli BiH na tri etničke rep.ublike... Zbog cega su Alija i njegove š.e.ve ubili Seferovu Ženu i šuraka (mislili da je Sefer) KAD SPOMINJETE SEFEROVO IME IMA DA USTANETE
poslije je izjavio kako je tri puta više spremnih da poginu nego što ih je poginulo devedesetih. na to mu kažem - čača nek ti gine!
Pa treba dozvoliti referendum,mi na referendum oni uzeli puske,sad oni na referendum a i mi cemo puske,a rezultate ce cekati u beogradskm pasaluku
Ko o čemu, baba o poštenju , a Dodik o otcjepljenju.Išao bi Dodik na otcjepljenje ali zna šta bi bile posljedice.Zna on da bi na kraju završio u Hagu. Dodik i njgovi partneri žive u prošlosti. Vjerovatno period nastajanja državica-kneževina, a oni bi u tom slučaju bili kneževi kao jeddina vlast.U ovom periodu bezvlašća su se enormno obogatili i treba to sačuvati po svaku cijenu.Stalno držati nacionalne tenzije, raspaljivati šovinizam i tako se uspješno održavati na vlasti.Ukrasti što god se može, a onda brzo preseliti u stanove koje već odavno imaju u drugim državama.A jadni narod misli da će im biti bolje u njihovim kneževinama.
Dodik nece ni otvoriti pismo marginalne stranke jos marginalnije osobe.
Na sramotu generale tvoja bratija u Gračanici i TK je stala na stranu tog ološa koga ti kritikuješ. Sve ima svoju cijenu.
@axa Okupaj se vlašino!
@4goost Ti bijedniče kao poznaješ Sefera pa ovdje vrijeđaš čovjeka đubre jedno.
Konacno, neko reaguje, svako ima izbor ali kako doci do mudrog izbora,
Glasao sam za LDS, oni su mi djelovali kao najmanje zlo, a sigurno manje zlo od ološa iz BPS-a ;) , ratnih profitera, koji su sada najveci kriminalci, i svita koju je okupio Seferko ;)!
A i ovi Bošnjaci, što odmah normalnu diskusiju, pretvaraju u uvrede, jer nemaju konkretnih argumenata, i svoje jednoumlje, gdje se poistovjećuju sa svojim vođom, opravdavaju sa \"to je lični izbor\", pa onda je i lični izbor primiti tu rulju kriminalaca, ološa, korumpiranih hijena, kao što ih je BPS = Sefer Halilović okupio u svojoj stranci, takvi su mu 8-10 godina sisali iz stranke sebi fino finansije, takvi su mu bili ministri za boračka pitanja u Kanntonu Sarajevo, i naplaćivali ljudima za štele za donacije, za obnovu kuća, naplaćivali 500-2000 KM, to su radili ministri BPS - za boračka pitanja! Je li to pomoć borcima? Upravo govorim o toj podrsci borcima, a Sefer nije pokazao tu podrsku, na borce je brzo zaboravio, i samo ih se sjetio pred izbore, prodavajuci jeftine foskule, a sa druge strane njegov kadar tim borcima uzimo pare za razne stele, umjesto da im pomogne! Eto tebi tvog šnjefera ;)! Ja tebe necu vrijedat, nisam toliko agresivan, ko BPS kadar :)!
Znal dodikcina da su i visoki pretstavnik,i bonske ovlasti sastavni dio daytona?
@-Cujte vamo 08.11.2012. u 19:11 LEGENDE su oni koji nesto ostvare i ostave iza sebe sto SEFER HALILOVIC nikada nece i ne moze biti, on je izgubio sve sto ste imali prije njega (100% bosne sa 25%vlasti ili 25% bosne sa 100% vlasti) LEGENDA je DJENERAL MLADIC koji vam je sporazumno poklonuo 25% vec osvojene teritorije i zadrzao za nas POLIVINU bosne
Iš tamo u Srbiju odakle s došao i izvršio agresiju na nealine muslimane naše Bosne i Hercegovine.