Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halilović ko da je tesla pa stavio sijalicu za logo stranke
Upalila mu se ideja iznad glave
Očekuje se reakcija Baketa sa zlatnom kašikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma svi vi imate antikorupcijske strategije...a korupcija nam glavna grana privrede :P
Ne cuje se za ljude jer nemaju mafijaski lobi koji im obezbjrdjuje brdo (nasih) para za medijsko ispiranje mozgova. Uvjek je bilo i ostat ce: koja stranka bude imala vise džambo plakata i onih isprintanih postera po štanglama, ta ce dobiti vise glasova. Bekani smo mi...
Puna podrška, do pobjede akoBogda !!!
A kako im je izgledao stari logo?
Slijepci, vidite samo zarulju, a ne vidite simbol kljucaonice i poruke onima koji su duze od 25 godina pljackali i zlocine cinili. Eto vam nacionalisti pa ponovo glasajte za njih. Ugusite se i krepajte u siromastvu i bijedi koju je sadasnja vlast donijela.
Kakav jad, nesklad i neukus. I onda se pitamo što je država potonula pored ovakvih stranaka i govana.
Masonski znak - oko
ovaj kosovac, fahrin drug, trazi slicnost svoje propale stranke i erdoaonove ak partije
Upitan nam je opstanak drzave a i naroda jedina nada jest u Seferu Halilovica. Svoje znanje moc i sposobnost si dokazao u najtezim vremenima kad je trebalo suprotstaviti se vojnoj sili odnosno silama JNA HV,HVO,VRS... IMAS GLAS MOJE PORODICE
Ti ovo ozbiljno?
Kako znaš da ja nisam Sandzaklija? Ili je sve jednostavnije svesti pod stereotipe?
Kopija logo-a Erdoğanove AK partije. Djaba mu sve al nece nikad bit ko Erdoğan
već svi primjetili!
Gene
Mogu mislit ko mu je sastavljao tu antikorupcijsku strategiju. Imal sta konkretno, svi mi znamo da lopova ima, i svaka stranka kaze da ce ih se rijesiti, al to pricaju samo pred izbore. Kada prodju izbori onda se usute jer vise nije drzava za covjeka nego drzava za predsjednike stranaka. A ti sefere hajde malo penzija i to. Il makar neke mladje proguraj, sto nisi predlozio sa se svi politicari preko 50 god automatski penzionisu iz politike. Eto odmah 70 % korupcionara je skinuto sa scene
Isto logo AK Parti u Turskoj samo što je kod Turaka bolja grafika http://www.akparti.org.tr/site
ERDOGANIZACIJA STRANKE
sefer iluminat.
Slabo izgleda ide prodaja knjizurina pa sa sincinom izgleda hoce sijalice dilati! O Seferovom karakteru dovoljna je cinjenica da je popljuvao cijelu Armiju BiH nakon njegovog komandovanja, kao lafo jedini je on koji je bio Bogom dat za komandovanje, svi ostali amateri. Najgora mraka su ovakvi sto se ne mogu pomiriti sa gubitkom funkcije pa na kraju shuknu onima koji su im valjali u zivotu!
jarane kad su njega smjenili,dosta srba i hrvata je napustilo armiju zna se zbog čega
Da su htjeli Alija i Rasim da zaista izvrse atentat ne bi se izvukao ziv garant, vec je stao nekome na zulj s obzirom da je u to doba svaka ulica u Sarajevu imala svoju "vojsku".Dok je Sefer bio na celu Armije cetnici su osvajali gdje god su zapucali, sve je bilo dezorjentisano izgubljeno i sreca sto je tad HVO bio na nasoj strani. Poslije su hrvati i HVO gdje su imali moc otisli za HB dok recimo na TK nisu smjeli pisnuti jer bi bili samljeveni. Rasim kad je dosao Armija je stala na noge dobro se branila dok nam NATO nije pomogao da se stagod i osvoji.Jedina Rasimova greska je sto nije uspio ustrojiti mudzahedine koji su ipak pomogli pogotovo u Vozucoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
radio u ratu za srpsku stranu, kodno ime boris, izdao plan deblokade sarajeva,zaduzen bio za pitanje hrvata-boris,tokom rata u njegovom kabinetu sjedio rhadonchic.