Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I reče Pišo pardon Fišo...Muka mi je od ovog BPS-SH! Grupa neviđenih kretena okupljenih oko Sefera koji sad radi kao sekretarica Kebi, a sve u interesu naroda.
ovi ko i Hare. nije poenta utom ko če šta pametno reč narodu več ko če URADIT ŠTA PAMETNO DA BANDU ZGAZI !!!! šta smo mi bogu skrivili da samo kod nas opozicija i sindikalci se slikaju s ministrima mjesto da ih gadžaju kamenicama
bogami nista bez Sudnjeg dana
Oni se našli o tome pričati..Doktor i pederov tata, dva najveća ratna profitera. Dobro, možda ne najveća ali dobro su se naklepali....
I sta sad? Otkrili ste Ameriku. To sto ste rekli je nazalost notorna cinjenica vec dvije decenije.
Velikog otkrića! Pa dovoljno je na googleu utipkati riječi Reket SDP i saslušati snimak. A znamo da ti ljudi koji su organizirali reket sjede u federlnoj vladi i kroje politiku ove zemlje.
U ovom moru beskorisnih političkih partija samo su nam nedostajali komentari privatnih političkih partija koji u sastavu svog imena imaju i ime lidera koji ih je osnovao. Po to je političko dno !