Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grijesite i jedni idrugi! 2 stranke koje mi se najvise svidjaju,odnosno njihovi predsjednici ovako se kače bez veze...ma niste normalni. Mirnese procitaj komentare ! BOSS & BPS trebaju zajednistvo a ne prepiranje...
Ja sam vjerovali ili ne zacudjen kako ovako bezobrazna osoba moze imati pravo da se oglasava a jos sam vise ljut nago iznenadjen kada vidim Harija pored njega jedan blesavi i jedan kriminalni! Sjecam se jedne sjednice federalnog parlamenta kada je Mirnes izjavio kako je njegov ogroman doprinis u ratu kombi koji je njemu nazalost \"PODERALA\" Armija Republike Bosne i Hercegovine A SVI ZNAMO DA JE SEFER BIO NJEN KOMADANT PA MOZDA JE ZATO MIRNES TUZIO SEFERA pa treba covjeku vratiti kombi SEFERE!!!
Biračko tijelo BOSS-a i BPS-a je isti društveni stalež!Jedni kradu od drugih glasove pa otuda bitka malih stranaka!
Bolesni kompleksaš se stalno gura u javnost ne svojim dobrim programima nego napadajuči bolje od sebe. Ne znam samo do kad če mu urednici davati prostor i pažnju koju ne zaslužuje jer je marginalac i sklon konfrontiranju i svađi sa samim sobom prije podne a poslije podne sa svima koji ne misle kao on.
nije mirnes zadugo nikog optuzio, al kad optuzi i naplati zato sefere nisi trebo njega ljagat, garant ce platit, i treba, fali mirnesu casova letnja a neko treba pokrit troskove...
Kako bi muski rod reko \"nabijem vas sviju na nesto\" . Ove bosnjacke stranke su isto neki skupovi tetki koje se ne podnose i zugaju jedni n adruge. Umjesto da imaju saradnju, pa da razmjenu misljenja , ma da se bar ponasaju kao skolovani ljudi, ako su uopste skolovani. Nije ni cudo sto nam seljacina poput Dodika remeti sve u drzavi pored ovakvih......neznam kako bi ih vise nazvala. Taman kad pomislis da se pojavio neko ko valja, drugi ga oblate.
koja je ovo budala nakacila zdravosrbija.com da para oci na svakoj stranici pukla je ova Bosna odavno,satro demokratija oni tebe kamenom a ti se nazigu
Ej mirnes budala opet laprda, jest calovina mati mila....
Ne valjate ni jedni ni drugi.
Jadni ste vi svi, kada ste neslozni. Sram vas bilo. Da se oni momci koji su dali zivote za odmbranu BiH podignu iz zemlje,odmah bi se opet vratili u nju. Sram vas i stid bilo, gamadi birokratka!