Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to veoma vazno. Najvaznije je ko ce sjediti gdje, s kim i pljackati drzavu uz ostale. Ali svaka cast svim NAZI-Partijama: uspjeli ste vasem narodu ukucati strah i mrznju prema dugim narodima, jer samo tako mozete ocuvati vlast bez bitnih djela. Strah vas je sviju jednog SDP-a koji narod poziva na razum i da im se pridruze. Za NAZI-Partije su visenacionalne stranke veci protivnik od NAZI-Partija sa druge strane. Sto znaci da se nastavlja stara borba: razum i ljubav protiv primitivnosti i mrznje. Kazu \"Krivi smo mi sto smo ih pustili\". Lako je pjevati ali izgleda nije lako izabrati licnog politickog predstavnika koji ce napuniti prazne dzepove i nahraniti gladan stomak... Dabogda se napatili!!!
@Za Dr lectora.......aferim !!!!!
\"Ako zagovaras da jedan narod ima pravo da drugom narodu bira politicke predstavnike Onda osporavas cinjenicu da u BiH zive tri ravnopravna naroda To nije demokracija To se zove Fasizam...\" To niije tacno. Jedan covjek jedan glas je osnova demokracije u svim demokratskim zemljama svijeta. Ovo sto ti zagovoras je odbrana etnokracije koja je oslikana kroz teritorijalnu podjelu zemlje koja je na kraju krajeva etnicki ociscena nedemokratskim sredstvima kao i kriminanlim djelom terorizma pod okriljem jednonacionalnih fasistickih politika. Nemam problema s tim sto branis svoju jednacionalnu ideologiju ali molim te ne vrijedaj mi inteligenciju svojim pokusajima da mi svoja preseravanja prodajes ko politicku nauku.
Možete ovdje do Ilindena raspravljati, ali i u RS-u vrijedi zakon brojeva. Što ono kažu: veži konja gdje ti aga kaže. Ako Dodik želi na neki način kazniti SDP tako što im neće dopustiti da zauzmu mjesto predsjedavajućeg Vijeća naroda u RS-u, on će to i učiniti. I to sve kroz legalne procedure. I tu kao i u federaciji vrijedi pravilo preglasavanja. Ne treba biti naivan i očekivati da će ti netko nešto pokloniti, a i ti sam bi isto tako postupio (kao što uvijek i postupaš) kada je situacija obrnuta, to jest kada možeš nekoga preglasati. SIKTER (je li to na našem hrvatskom jeziku - marš)
@Diduka HOS ......mani se ba corave i jeftine demagogije !!!!!! SIKTER
@Dr Lecter....u ovoj drzavi vec duze vrijeme....jedino Dodik i njegovo drustvo gro-bara prave nered a sada i njihov bratski HDZ.......SIKTER !!!!
ZZ Nadam se da se neljutis sto sam te oslovio s ZZ Kazes da i vrapci znaju o cemu je se razgovaralo na sastanku u Karadjordjevu NIKAD TUDJMAN A NI MILOSEVIC NISU REKLI NISTA O TOM SASTANKU Sve sto se prica \"naklapa \"je neki ubrus na kojem je navodno Tudjman nacrtao podjeljenu BiH I tu informaciju je plasirao neki \"osvijesteni evropljanin\" Ja Cak ni taj ubrus nisam nikad vidio Nesjecam se da je ga negdje netko pokazao Nemoj se previse opterecivat Karadjordjevom Ono sto nas sve skupa treba da zabrine je trenutna politika SDP-SDA Njihovo nastojanje stvaranja unitarne BiH Znas i sam da to druga dva naroda nemogu si dopustiti To bi direktno vodilo u njihov nestanak
@zeleni zuub (pretpostavljam kariozan) podjelu susjedne \'\'svijetski medjupriznate\'\' drzave. Čuj \'\'svijetski\'\'.. .još i \'\'međupriznate\'\'. E moj Meša, sad se vrtiš k\'o ventilator u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Moj zubino, još ni jezik nemate da valja a državu bi da imate. Ako SNSD kaže da ne može ono strašilo iz Brčkog za presjedavajućeg VN, onda ne može. Ovaj SDP bi svugdje htio praviti nered. Još ćemo mi, kako je krenulo plakati za onim vanabi islamistom Silajdžićem. I ja bih htio mjesto Mujezinovića voditi ovu tehničku vladu pa mi ne bi dali.
Bolje bi bilo da si je pročitao. Znao bi da u njoj nema ništa zbog čega bi se trebao pravdati bilo kome a najmanje genocidlijama.
Moguće je da se sutra izabere Srbin za predsjednika doma naroda ali će to odmah pasti na ustavnom sudu jer moraju biti iz tri konstitutivna naroda,jedino ako se taj srbin izjasni kao Bošnjak onda će sve biti uredu.
Jeb.a.la ti dekla.racija porijeklo,pa to samo vi čitate.Vjeruj to više niko ne uzima za ozbiljno,ustvari nikada je niko nije nešto nivrednovao,to je Alijin\"literarni\"ispad,ništa drugo.
@dragec usa.....imamo mi koji volimo ovu drzavu vise solucija.....ne brini nista niko nece vise sjediti placuci i cekajuci da svijet nesto uradi.........@Duduk HOS......daj mani se te srpske propagande....ostavi to za sumsku i Srbije....sta se dogovaralo u Karadjordjevu znaju i ptice na grani......al normalno posto se radilo o nelegalnom cinu koji je za cilj imao podjelu susjedne svijetski medjupriznate drzave........toga naravno nema na papiru......haj ba SIKTER !!!!!
Dida sve si dobro rekao evo ruke.
Zeleni zub Ti si za unitarnu BiH Nacelo jedan covjek jedan glas Ako zagovaras da jedan narod ima pravo da drugom narodu bira politicke predstavnike Onda osporavas cinjenicu da u BiH zive tri ravnopravna naroda To nije demokracija To se zove Fasizam To je samo jos jedna stepenica blize vasem konacnom cilju Cistoj Islamskoj Drzavi na prostoru BiH Sto se tice sastanka Karadjordjevu Kazi mi GDJE MOGU PROCITATI PRONACI DOGOVORENE ZAKLJUCKE S TOG SASTANKA (na kojoj web adresi) IMA LI UOPCE PISANOG TRAGA O CEMU JE SE TOCNO RAZGOVARALO Mozda su razgovarali i o vrimenu a mozda kako sprijecit osnivanje Cisto Islamske Drzave
jedina sansa musliman je vikati HELJP BAZNIJA i zaliti se VISOKOM PREDSTAVNIKU .. a usput traziti SADAKE
@haha mujo......nek ste im zato vi cet-nika zidova izabrali !!!!! Da ga kod vas nisu birali u sumskoj seljoberu namazani ?????? SIKTER