Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjake SU VEC 20 godina IZDALI i SDA-SDP i SBBBIH! TO je SVAK normalan SHVATIO ! NJIMA su jedino FOTELJE I PARE glavne , SVE JE OSTALO a ko prvo BOSNJACI njihova posljednja briga, u SVAKOM slucaju i SDA i SDP i SBBBiH, SU IZDALI I RBIH-u i Bosnjake ZA SVA VREMENA, ko to nije DO DANAS SHVATIO onad ja TOTALNO SLIJEP, GLIP I NAIVAN !
NEMA VISE Bosnjaka ni u jednim drzavnim institucijama, na glavnim i kljucnim pozicijama SU jedino genocidasi srbi i njihovi placenici, sto znaci da JE LAGUMDZIJA doveo Bosnjacki narod DO NESTANKA u svim drzavnim institucijama a time i drzave ! Sto pokusavaju lagumdzija , dodik i covic je da ne postoji vise vlada FBIH-e ni Bosnjaka u vladi i Ustavnom Sudu ko i Pravosudju - VEC da sve odluke uzima i kontrlose politika, tj, politicari KOJI SU NA VLASTi ko vecina u parlamentu FBIH-e na celu sa lagumdzijom i covicem u FBIH-i, sto znaci i podrazumjeva da CE POLITICARI KONTROLISATI SVE PA I RAD I ODLUKE Ustavnog Suda i Tuzilastva FBIH-e ! Lagumdzija i covic sa dodikom CE STAVITI Tuzilastvo, Ustavni Sud, Pravosudje POD NJIHOVU POLITICKU KONTROLU pa ce tako moci nastaviti KORUPCIJU i KRIMINAL, ko i rusenje drzave BIH-e, preko politickih odluka Parlamenta Federacije BIH-e , KOJI KONTOLISU politicki DIKTATORI I FASISTI KO STO SU LAGUMDZIJA, COVIC SA DODIKOM !
agresorska posla...
M.ar.š u tursku više.
Nije otimanje, nego nacionalizacija otudjene drzavne imovine, a taj takozvani bosnjak sigurno nece na ulici zivit nego ce odseliti na bosnjacki pasaluk zvano Sadaka Citi, kupiti vilu sto je dobio od RS i glasati za naciste iz SDA.
Nije otimanje nego eksproprijacija. Neće završiti na ulici, već će dobiti adekvatnu kompenzaciju. Potpuno legalan postupak. Samo neki željni pažnje u medijima pa prave frku
Znaš Bošnjače,nije davno bilo ........................... Od Trebinja do Brodskijeh vrata Nije bilo srba ni hrvata!
Cisto informativno, pc nije, nije bila i nikad nece biti drzava. I ne, niko nikome nema pravo oduzeti ono sto je njegovo.
ne mozete ljudima otimati imovinu majku mu, ponudite im pare da je prodaju ako oni to ne zele ne pravi se put tuda da je od takvog drzavnog znacaja da je tek tako uzmete, j*e*b*o ti ovu drzavu kad je nema kad svako radi sta hoce
"U Opštini Višegrad tvrde kako su nasljednicima nekoliko puta nudili cijenu daleko veću od tržišne, ali da su nasljednici Muhameda Ploskića to odbili." U cemu je ovdje problem? Ljudi ne zele prodati svoju imovinu, i to je to. Ni prvi ni posljednji. A nikoga se ne moze prisiliti da proda ili ustupi svoje. I naravno da je otimacina. Puna podrska Ploskicima.
Ko je Ivo Andić?
sta ce muslimani u kuci Ive Andrica?, a hiljade Srpskih stanova u Sarajevu se ne vraca njihovim stanarima samo zato sto su Srbi!
pa niko ih ni na sta ne prisiljava. odlucili na skupstini da ce vlasnicima ponuditi pare za kucu. i ovi sad prave frku bezveze.
"izvještavaju reporteri agencije Anadolija" kuku majko ko mi se sve muva oko kuce
Sadaka i kuknjava, dvije naizraženije osobine Bošnjaka.