Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka gospoda roditelji dodju i urade protest ali neka djecu ostave ili u kucama ili skolskim klupama !! Nema apsolutno nikakvog smisla maksume od kojih vecina nije ni svjesna situacije mrcvariti i maltretirati da borave po tamo nekim satorima?
Sad ce i snijeg zatrpati, mislite malo na tu djecu ...
@praud bosnian -nemas ti na sta biti 'praud' ,po gotovu ne na svoje pisanje.Vjerovatno si i ti ucio prve lekcije ispod 'pokretnih satora'.
nose li šatore ili će samo dati verbalnu podršku...
Kada cete vi Bosnjaci koji zivite u R.S. shvatiti da zivite u drugoj drzavi.To su Srbi koji zive u M-H/F vec shvatili i ne dolaze ni pred cija vrata da traze pomoc da im se dozvoli da izucavaju''Zivot i djela Draze Mihailovica'', vec se voze kilometrima do R.S. da to uce -naravno ko je za to zainteresovan-Isti je slucaj i Sa Hrvatima kao sa Srbima.Samo se Bosnjaci bune a niko ih ne slusa niti ce slusati.
Eto zivi ti; budi ponosan i dican... Mozes se pohvaliti svojoj djeci da odrastaju na krvlju natopljenoj teritoriji; mozes im pricati price o spaljivanju zivih stotine civila u Foci samo zato sto nisu bili srbi; mozes se pohvaliti da si "navijao" i "bodrio" koljace Srebrenice, Zepe, Prijedora; Foce; Zvornika, Bijeljine, ... Ponosi se srbine; mora da si sretan... Sjeme zla vam se zamelo; i vama, a dijelom i nama... ZLO se MORA iskorijeniti!
GAU8 VEZE TI NEMAS STA PISES I STA MISLIS ALI NEK TI BUDE,PROBLEM OVE DJECE JE U SRPSKOJ IDEOLOGIJI,PREKRAJANJU ISTORIJE,DA DJECA UCE KAKO JE MLADIC NARODNI HEROJ ITD I TO NARAVNO RODITELJI NECE DA PRISTANU,A NE DA SAM KRIV JA,SDA IDRUGI.PISES TOTALNE NEBULOZE SJEDI 1
Ništa čudno, nažalost, bošnjački političari podjeljeni, bez svog ja(našeg bošnjačkog ja), korumpirani, kriminalizirani,pričaju nam još uvijek o bratstvu i jedinstvu..., a genocidaši se nisu ništa promjenili niti će se ikad promjeniti, OHR i OSCE, su isti kao i njihovi predhodnici što su rekli i obavezali se da je Srebrenica zaštićena zona pa je predali genocidnim srbima... genocidne stranke i dalje postoje, genocidna tvorevina i dalje postoje, genocidni narod i dalje se ponosi genocidom...
Balijo pitom.
jos smo da stigne suljagic i sve ce biti kompletno.
nakon jucerasnjeg predstavljanja djece po mezarjima...nista me vise ne iznenadjuje od ovih ljudi......
U mojoj skoli; dok sam bio 6.ti razred, djecaci - srbi - medjusobno su komentarisali testiranje i upotrebu naoruzanja po Podrinju; prije nego je rat poceo u BiH, oni su djecu/ucenik 6.tog razreda ucili kako da pucaju; ucili ih da odrastaju sa mrznjom i ubijanjem ... Zar i nakon sto su pobili; spalili; isakatili bebe, majke, nane, djecu, ... trebamo svoje odgajati da im OPET vjeruju; da opet budemo najbolje komsije.... Bosnjaci! Bog je naredio da budemo dobri prema komsijama; prema prijateljim; prema zajedinici... I TREBA; ali ucite djecu da budu na oprezu; da se nikad ne opuste kao sto su to radili ocevi nasi! GENOCID se NE SMIJE ponoviti, a rezultati i uzroci istog MORAJU nestati...
prvo..nisi uopste duhovit :)))))) drugo...ocigledno podrzavas ovo...to je ok.....i ja ih podrzavam....dobro je da neidu u skolu :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koliki li je bio odziv biraca iz tih opstina na izborima u zadnjih 18 god?
Da, a ponose se genocidom i genocidnom tvorevinom... Fuj, nema nama dobra na ovim prostorima; bolest je u genima :( STRASNO! Da bar postuju svog sveca, ali kakvi. Psoju kao kocijasi; vejru praktikuje nekolicina... Ostali uglavnom praktikuju praznike kad se treba napuniti trbuh; napiti i sl. Ali, to je njihova stvar. Smeta mi nepravda; ...
Pripadnice poturceno janjicarskog plemena ili skraceno BALIJO, budi pitom.
Muci se ti "uvrnutom" historijom; valjda imas vremena na pretek ... ======================================================== Uvrcite je koliko vam volja; krivite i Drinu ... Nemate se cime ponositi; paljenje beba; sakacenje i masakriranje od Vukovara do Srebrenice nije nesto cime bi se pametan ponosio ..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)