Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ohr i eu će dozvoliti fašizam rs-a prema bošnjacima iz prostog razloga jer im odgovara da se suzi radijus naseljavanja muslimanima. zato se i prave mutavi i kada su osnovna elementarna prava čovjeka ugržena kao što je pravo konstitutivnog naroda na svoj jezik. fašizam će se vrlo gadno vratiti srbima u bosni ako ovako nastave i tu oni trebaju biti jako oprezni. isto vrijedi i za svaki drugi narod u bosni koji nastoji istjerati ostale iz prostora gdje su većina. sve se vraća sve se plaća. nema džabe nigdje, pitanje je samo ko će platiti deda ili unuk.
feanc zamolio bih te da me poštediš svojih komentara ako je moguće. ne da mi se polemizirati sa idiotima.
Inat bošnjački!
Tako je i treba da budu sad iz inata nepismeni, lakše će ih hođa pedofil moći da gyzi!
@Shkutor Je sta su fratri male djece podase stavili a shokec? Kaj ti velish?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa kako će im predavati jezik koji ne postoji,kako?
e jesi nepismen,pa Hrvatsli i Srpski jezik je stoljećima prisutan i koristi se,a bosanski nazor napravljen '92.Samo ubacuj ''H'' i gdje treba i gdje ne treba i to je bosanski jezik.
Lahko je prihati bohanski, samo ti šokac gyrne kahrinu u ghuzan i od mihline zapjevaš!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Najbolje je da se svi preselite u Sarajevo, da vam kanton obezbijedi stan i hranu, te sve sto vam treba jer imate svoja prava. Pa dokle vise ovo, samo se pitam ko im je platio da prave ovakav haos.
Pa ovo im i jeste ovako zato sto se 95% njihovih zemljaka preselilo u Sarajevo... Tuzno ali istinito
Jašta, a mogli bi i ove musle iz Stoca i Mostara da se presele u Sarajevo. Evo mi ćemo im platiti prevoz.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma šta će muslama malim škola, hođa voli kad su nepismeni!
a jesam ti se sestre sinoć nayebo, kaže kao da ju je yebala cijela brigada HVO-a! Hahahahaha
Od nas latina su nastale sve svijetske civilizacije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)