Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sutra nece u skolu? Pa svakako je kraj skolske godine.
@WBF treba obavezno partije birati koje nase interese stite i BIH kao jednu naciju gledaju a ne neki izmisljene ´´tri nacija´´ sta je sa ostalim? veceg fasizma i opozicije nema nigdje u evropi..a svi se nesto laju demokrati! a nikako glasati je jos veca greska jel onda samo ove lokalne lordove jacamo
prema poslednjim informacijama, sa bosnjackom djecom solidarisace se i srpska djeca sve do 1. septembra...
Poserem se na fašiste iz usmrđelog dijela BiH!
kao prvo klix ovo su bosansko hercegovacka djeca.
Inace ce djeci u daljem skolovanju, zivotu i trazenju posla u BiH mnogo znaciti koji im jezik pise u svjedocanstvu ili diplomi. How, yes, no. Bas ono bitno, wow. Niko i ne pogleda posle u zivotu koji si jezik ucio kao maternji. Bitni su strani jezici, djeco draga i debilni roditelji. Samo dzaba siluju pricu i djecu usput sa tim. Bitnije je sta pise u partijskoj knjizici ili prezime u rodnom listu. ;)
briga naranđastog hoce li mu djeca u skolu on ionako voli da smo nepismeni i neobrazovani
bake naranđasti vec sprema daske kao i prosli put kad je VELIKODUSNO iste donirao za satore djeci koja su protestvovala pred ohr-om. mamu li mu bezobraznu sto ne zastiti tu djecu i taj narod tamo.
ko da se jebe srba hoce li bosnjak ici u skolu nego gdje su nasi ti bajni zastitnici nacionalnih interesa. hajde naranđasti mudrače izvedi neku caroliju lako se po sarajevu kofrcit
Idu izbori...
Samo u FBIH treba nazvati srpski jezik jezik vlaskog naroda i to je to kad mogu oni mozemo i mi
A zasto se jednostavno ne zove maternji jezik !
To bi bilo isuvise prejednostavno..
@Lars Alexandersson službeni jezik nije maternji jezik!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema tog suda koji ce promijeniti stanje u ovoj drzavi, a srbi ako misle da zakuhavaju dalje i da ruse ustavni poredak nece ni oni dobro zivjeti, prvi primjer za to su katastrofalno niska socijalna primanja u rs
Pa normalno da neće u školu kad je nastupio raspust još u petak!
Camil je takav tip covjeka da bi za pare i funkciju i guzice dao tako da je po meni dosta on kriv sto ova djeca sad imaju problem.
Sud presudio da nije protuustavna odrednica "jezik bošnjačkog naroda". Neka upisu tako, ali i onda srpskoj djeci neka pisu "jezik srpskog naroda". Pustite više djecu u školu, ionako smo polupismena država, neka se djeca obrazuju.
Tužit samo