Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto Bosanskih kulturnih centara, Bošnjaci prave islamske!!! Pitanje je koliko se novca skupilo od skrivenih finansijera iz Saudijske Arabije i sličnih centara širenja radikalnog islama. E tugo moja, žao mi je svakog dana provedenog u rovovima i zamunicama po linijama ARBiH.
"radikalni islam" hahaha, to samo balijanderi i po koji vlah govori, jer mu nabija kompleks kada vidi da mozda on i nije musliman, a smatrao se velikim muslimanom koji ne jede svinjetinu.
Islam je početak i kraj svega...
Saudijska Arabija može izgraditi hiljade ovakvih islamskih centara, ali joj ne daju. Zna se i zbog čega. Pa zašto ne bi iskoristili glupe Bošnje za svoje ciljeve. Zamislite da Hrvati otvaraju po svijetu Katoličke kulturne centre? Oni otvoraju Hrvatske kulturne centre, što i jeste normalno.
Sto ne otvoriste BIH kulurni centar pa bi nekad i navratio?Da hrvati otvaraju katolicki centar ne bi skupili 200 eura!Od nove godine u njem je zabranjeno financiranje dzamija iz vana tj saudije!Uvodi se porez i za muslimane koji se tako izjasne!Vidices kad dogodine rapidno padne broj muslimana u njem
zali Boze novca
Allah zna najbolje , zasto su Bosnjaci raseljeni na gotovo sve Kontinente , tamo gdje se nije cuo Ezan sad se uci i grade Dzamije - Islamski centri. Da vas Allah dragi nagradi
@ehoo Bošnjaci su raseljeni jer nisu imali sposobne vođe u kritična vremena. Dok su se srbijanski i domaći četnici ukopavali oko Sarajeva, prvi u Bošnjaka je govorio "mirno spavajte, rata neće biti". Nema to veze sa Allahom. Samo ima veze sa poznavanjem prilika na terenu.
Stare komunjare hahaha...poznata licemjernost poturadi
Naslov je trebao glasiti ovako: Bošnjaci ISLAMSKE vjeroispovijesti u Mainzu otvaraju Islamski kulturni centar vrijedan 2,5 miliona eura Jer ja, kao Bosnjak ateist, nemam nikakav duhovni odnos prema ovoj vrsti objekata! Meni je sasvim svejedno kad vidim dzamiju ili crkvu, vise pomislim na arhitekutru nego na religiju. Pri tome ne zelim uvrijediti nikoga, neka se svako moli 'svome bogu' ako vec ima potrebu za tim.
Ti si kafir, rob dunjaluka, sluga materijalizma, tako ljepše zvuči. Da te Allah uputi na pravi put. Amin!
Bošnjaci sigurno znaju šta je islam
Islamski kulturni centar je svojina svih muslimana svijeta. Umjesto da u Njemačkoj promovišu i propagiraju BiH i Bošnjake kao narod, naši dijasporci pomažu širenje radikalnog islama. Sve od 1990. godine je jedna velika prevara koju je započeo mladomusliman srpskog porijekla, Alija Izetbegović . Žali bože poginulih, izranjavanih i rastjeranih u ratu za nezavisnu, sekularnu, gradjansku BiH!
U ovom džematu ima dosta Sandžaklija i zato niče kao pečurka poslije kiše i to bez kredita.
Smijem se kladiti da je pola novca stiglo iz Saudijske Arabije i sličnih centara radikalnog islama. Bošnjaci nisu samo "merhametli" nego i tijesto nevidjeno. Taj narod svako može mijesiti i oblikovati po svojim željama.
Dodik donirao 200 maraka.
Interesantno je da Bošnjaci sve više otvaraju islamske kulturne centre a sve manje Bosanske kulturne centre.Ako Bošnjaci nebudu vodili brigu o BiH baštini onda bolje da se smotaju kablovi i ugasi svjetlo jer četnici-đikani i škutori -kamenjari sigurno neče voditi brigu .Ovo me podsjeća na ortodoxe Asirce/Asure/Sirijce koji nemaju svoju državu pa zato širom svijeta otvaraju ortodoxna crkvena centra.
Koliko je samo aktivan ovaj vlaski nakot na ovom KLIX. U Svi se raspisali. ?
Innel dine 'indallahi-l-islam...