Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskracivanje covjekovih prava je za svaku osudu i to treba putem suda i do Strazbura ako treba!
samo da se Dodik skine s vlasti, to će ključ uspjeha i ravnopravnosti biti. ne mogu ni sam da zamislim kako je tom narodu tamo i kako je bit ugnjetavan ovolike godine.
Bošnjaci u RSu su definitivno uskraćeni za svoja prava, i žive u strahu i konstantnoj represiji pred očima vlasti RS-a. kad bi se desilo da u oktobru Dodika više ne bude, garantujem da bi se klima totalno promijenila.
mene zanima što se nikad nije formalno ta vlast pritisla da radi, skandali poput onog s djeccom iz Konjević polja, silnih napada i slično, ostali su neosuđeni. radil taj Suljagić šta drugo osim skupljanja glasača i kampanje sopstvene?
Djordjevicu, svoje zelje i namjere negdje drugo iskazuj.
ovo ne razumijem ??? SDP-ovci su u Federaciji Bosanci a u RS-u su Bosnjaci ??? ko bi mi ovo malo pojasnio ?
SDP je danas jedini zaštitnički faktor za Bošnjake, ili bolje rečeno nesrbe u RS.
Tip mješa pojmove, članstvo bošnjačkog pokreta, Muslimane kao narod i Bosance kao naciju.
SDP je prije svega za sve narode,da svim narodima bude dobro u svakom dijelu BiH.
samo kara tvrda, čvornovata i zabrekla :*
je*o vas vitalni nacionalni interes, trazimo ekonomski, privredni i drustveni napredak!
Ono, napredak u svakom smislu je - besmisao. Nemoguća misija za intelekt SDP-ovaca. Da su imali pameti, svakako nebi ulazili u političko kurvanje tipa - sa svakim, pa šta ispadne!
Bosnjaci od vlasti apsolutno nista ne dobijaju i to je jedna velika istina
štiti im Suljagić prava, vidiš kako im je lijepo.
navući će ih da glasaju i da uhljebi sebi adekvatne pa opet po starom. to je to.
ovo su nacini i mjesta kada se poteze nacionalni interes, a ne kada je interes stranke u pitanju kako je to SDA praktikovao posljednjih godina, i drugi
Neko je uz narod, a neko samo narod koristi za svoje interese kao sto to radi SDA i HDZ!
RS istu politiku vodi i u ratu i u miru izgleda!
Sve dok imamo nacionalisticke stranke u ovoj drzavi napretka nece biti, treba vlast prepustiti onima koji zastupaja prava sviha ne pojedinih nacionalnih strana
Pa zar to nismo uradili 2010?
Neminovno je da se godinama pokusavaju uvesti zakoni koji su diskriminirajuci za bosnjacki narod u RS. Mislim da bi se vlast Federacije trebala vise zaloziti i zaštiti bošnjake i hrvate u tom Entitetu.
U oba entiteta svi trebaju biti ravnoravni, dok ne bude tako nema napretka za ovu drzavu, sreca je pa postoji jos stranaka koja se bore za jednakost svih
Ono sto se radi u RS je fasizam, umalovazavanje onih koji nisu pravoslavne nacionalnosti!
Teror nad onim koji nisu pravoslavci i koji nisu Srpske nacionalnosti, bolje receno!
Nacionalizam kojim ne unistavaju samo one koje oni zele, nego i sebe, zatrovani mrznjom ne vide prst pred nosom, stop vodi do toga da samo dalje tonu na dno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ono sto je pozitivno da postoje ljudi koji se bore za sve interese...a a gdje je sad sda da se bori za bosnjake?? nema ih nigdje...