Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci su Turci, ko ima dokaz da nije tako!? Sve je tako očigledno. Jedino što ih veže sa \"Bosnom\" je domaći jezik koji su preuzeli od lokalnog domaćeg stanovništva. Mislim da je to i korisno da se tako izjasne, jer uskoro Turska u EU, a BIH ne.
POturice,Izdajice bosne,turski kolaboranti,uziamjuci tursku vjeru isalm stali su na stranu okupatora bosne i narednih nekoliko vijekova se borili protiv bosne... Takvima neprijateljima bosne treba pokazati put gde je isteran neprijatelj bosne -turska da idu za njima jer ih s ebosna stidi gadi i ne zeli da ih sramoti izdajice bosne.Mars izdajice bosne u Anadoliju
Ovo je izuzetno opasno stanje za Bosnjake od 92-95. Zavjere stizu sa svih strana, ali ovaj put moramo biti spremni i odgovoriti ostro i brzo. Ne smijemo vise dopustiti da drugi odlucuju o nasoj sudbini i Bosni.
Stvar je u tome da Bošnjaci uopšte ne znaju ko su. Predlažem da se Bošnjaci proglase Turcima, a BIH preimenuje u \"Bivša Jugoslovenska republiak Bosna i Hercegovina\", kao što je to učinjeno sa Makedonijom.
Ja kad vidim sliku Cerica odmah mi s ekenja hehehee Efendijo,ajatolahu Cericu istovarim ti se u tanjir pa iftari zajedno s tvojim ovcicama POturicama.Eto toliko a sada odoh u dzamiju da se istovarim.
Vi ste gospon Cericu zabluda ovog naroda. Koja je ovo zemlja apsurda?
E pa nema nista bez uleme! Covjek za sve, za vase nemirne sne : ))) Samo nek se on brine o vama, jer samim tim on i nama pomaze, mnooooogo!!!
Ma dosao sam u Zenicu da istapkam par karata sto sam uzeo! Moram da podignem neke pare za ono malo dvorca s okucnicom na Bistriku ... Zato dajte jos zekjeta i sedakatul-fitra ... Zato sam i dosao u Zenicu jer racunam bice dosta yekjeta i kad nam braca Turci zazekjete par golova...
I ja sam zabrinut što nemam platu već pola godine a neko na iftar dolazi sa autima vrjednim po nekoliko stotina hiljada KM.
Nabijem te na k.u.r.a.c. Nigdje jos nisam vidio da se objavila reisova imovina i imovina reisica nakon rata (ne prije) i sad. Od cega je to stvoreno? Od silne brige za bosnjake. E moj nepismeni narode...zbog ovakvih je ovolika i bijeda. Garantujem da od svih ratnih profitera dr.mr.cr.fr.gr Reis ima neku pinku. E to je vjera...vjeruje da ce ih biti jos i naravno da je zabrinut. dBd utrno!
\"dodajući da vjernici davanjem zekjata i sadekatul-fitra, kroz zajedničku kasu finansiraju medrese i islamske fakultete. \" Al ste se usrecili....... Nemoj slucajno da bi ulozili pare u kakvu fabriku, pogon ili nedao bog otvaranje neke kompanije !
Svi smo zabrinuti za stanje u drzavi, musliman sam i nisam Bošnjak, Bosanac i Hercegovac sam, i zabrinut sam za stanje u drzavi.
Reis svratio u nicaze na proputovanju svom stadu u Gluhu Bukovicu.
Dosao reis da pokupi reket
@Kusta Stvarno mi nije jasno kad ce srbin shvatiti da on ustvari se mora vratiti vjeri pradede ....