Skup SDA u Novom Sarajevu
0
"Bošnjaci su kičma, a SDA srce i um BiH"
Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao povratnik u rs već 10 godina ista prica kako vas nije stid i sram obecavati kad vas nema ni na mapi da obidzete ove ljude pogotovo bos. kraina niti vi a ni drugi koji vladaju samo pred izbore se javite .unistili ste nas mladze ljude svojim politikama a o ekonomi sigurno nemate pojma salim se imate vidi se po vasim imovinskim prijavama .Promjene svakako ko god dodje nece imati sta ukrasti jer ste sve pokrali tako da nemozemo pogresiti
ne seri
Jel se ovo na slici predaju??
NJIHOVOJ DJECI....??????DJECA SAMO MOGU BITI NAŠA.....
SAMO NAPRIJED BAKIRE!!! SDA POBJEĐUJE!!! Ljudi, postanite i vi aktivni u politici ako mislite da mozete bolje, umjesto sto se isjedjavate po kafanama i besposlicarite!!!
Da su mrtvi - ne recite Za plemiće, za šehide Svi su živi, nasmijani Samo oči to ne vide. Svi šehidi opet žele Da se bore i da ginu Za svoj toprak, svoju majku Dini-islam, domovinu. Da se rodim još sto puta Sto bih puta umirao Bosna je jedina, Allah je istina Za njih ja sam život dao. Riječ šehida od davnina Kao zlatna zraka sija Sloboda je od života Majko preča i vrednija. S osmijehom su umirali Bila im je čast što ginu Za svoj toprak, svoju majku Dini-islam, domovinu.
VAMA SU BOSNJACI KICMA A,STA SU MUSLIMANI.
KUDA DALJE,O SEKULARISTI.
svaka ti dala, himna je strava. neznam za kog cu glasati, al za ove sigurno necu.
SDA izborna himna Mi nismo imali ništa do početka ratnih zgarišta ratni profiteri postasmo na vlasti 20 godina ostasmo Za korupciju, kriminal i mito ne bi nam mogao ništa ni Tito Zadojeni narod varamo poslije izbora u mozak k.a.r.a.m.o. Iz rukava ko zeca vadimo Brankoviće, Mujezinoviće i slične kalimo Pljačkamo nemilice narod glupi A sebi BBI i Rijaset gradimo skupi Biće za naroda mrvica hljeba Princ Bakir će dati ako treba Rejs je tu da narod kudi Muslimanometar je tu za mjerenje ljudi Palače i zdanja stalno niču Pred izbore uvijek prodaju istu priču Babinom sinu auto se skrši Policija revnosno pravila krši SDA, SDA odvikuje gradom Okitiše plakate svojim s.m.r.a.d.o.m. Izbori se bliže moji mili Biće u SDA isti kao što su 20 godina i bili
dosta lazi, samo slijep ce opet da glasa za vas. pljackasi jedni, ovaj put gubite skroz. SDA je svojom politikom dokazao sta može u zadnjih 20 godina, i ko glasa opet za njih sigurno je retardiran, ili mu je mozak ispran ovim reklamama po državnim televizijama. Glasajmo za druge jer jedino tako možemo imati bolju budučnost, dosta je bilo krađe i lopovluka, vodeće stranke doleee.........
Na šta je spala Alijina banda! Ni programa, ni ljudi, ni medija, ni vizije!!! Nekada je babo Alija punio trgove a sad sinčina skupi u Novom Sarajevu (100.000 stanovnika) \'\'čak\'\' 200 ljudi... Al neka, Bošnjaci će vas vratiti na vašu mjeru 3% za cenzusa, zeleni! I ovaj \'\'skup\'\' pokazuje da vodite gubitnički kampanju, hvala Allahu dragom! DRŽAVA ZA ČOVJEKA!!!
PROLJETNI SE MIRIS SIRI, TOPLO SUNCE NAMA SJA, NA IZBORE KRECE STRANKA S D A! SDA - DEMOKRATIJA, SDA - LJUDSKA PRAVA SVA, SDA - HAJ\'MO SVI U GLAS: N I K O NE C E P O B J E D I T I N A S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nacionalisti jeli vas strah crveno vam se pise
Bosnjaci su q.r@c, a SDA desnica (u svakom smislu). I tako nas drq@te evo skoro dva\'es godina.