Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pljuvali su po SNSD a sada ne znaju sa kim u koaliciju........pa nakon pljuvanja logicno je da ne idete sa njima,ali posto je to SDA sigurno ce izabrati ono sto su pljuvali,tako to oni rade hahahahah
@gasilec1 jebac_ja tvoju, čekam te večeras u 19 kod Vječne vatre i pozovi popa koji hoće kopile da aminuje! U 19 te čekam!!!
@gasilec1 2 cigarete zapalio čekajući te, mada sam i sumnjao da ćeš doći. Očito sam imao posla s narkomanom, shizofrenicarom i ne znam kako sam nasjeo na to?END
@damuja.. Drinsky1 kod vlade jeboli ga vlado😂
@Hajno. Jbg ja mislio ga upitat koje su to priće o nekim arapima koji zemlju neku okolo Sarajeva kupiśe..Neśta gdje su valjda i srbi ginuli..
Đikani na aparatima za vještačko disanje, još im ova dvojica odbornika stoje na dovodu kisika....
Da velika pobjeda, mjesta kao foca i doboj gdje su bosnjaci imali 40 % tj relativnu vecinu sad se zadovoljavaju sa par odbornika ako i to.
Ovo je krucijalna stvar za SDA. Vaznija je Foca od deset obicnih Srebrenica.
Dobro pogledajte u kojima sjedi manje ratnih zločinaca poznavajući sds tu su vačinom ratni zločinci ,bolje podržati manjinsku vladu nego ulaziti u vlast u kojoj nećete imati ništa dok podržavate manjinsku vladu dobićete više ipak je to lokalna vlast
Da li je istina da su u selu Zavait-Foča na predizbornom skupu vezane zastave SDA i Radikala ?
Mene je viśe briga gdje je Drinsky1. 😂
Mene je viśe briga gdje je Drinsky1. 😂
Sam Dodi.. Krenulo je par exzellente za Bosance.Da uskoro se vrati na staro..
Racunajuci na bosnjacku pamet, onda vjerovatno SNSD...
kakve smo kurve od naroda sve su opcije otvorene
budite neutralni. ne dajte podrsku ni jednima ni drugima
--- 1300 Bošnjaka u Foči, oko 700 glasalo za SDA Mašala, za koga je glasalo ostalih 600 Bošnjaka u Foči ?? SDP, Reufa BAjrovića, Krsmanovića ili SNSD ?? U gradu Foči nema 3 povratnika, a da čeznu da se vrate na selo to je ektremno zanimljiva novost kod Bošnjaka, u kojem slučaju ne bi bilo trijumfa SDAu Sarajevu. Dakle, očit izborni inženjering ko u Srebrenici !
Jedino u sjevernoj Koreji ti je "izlaznost biraca" 100%. Vjerovatno nisu izasli na izbore.Logicki.Uvijek ti je izlaznost kod nas u drzavi bila 50%.
Svi ovi, koje vidiš na slici, žive i rade u Sarajevu. Ovdje je suština da se zalapi koja donacija i da se nastavi sa lagodnim životom u Sarajevu, a istinski povratnici će se već nekako snaći.