Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jebene matrice...
Дајте нам ово на енглеском, да могу пријатељима који нису из Босне послати. Сатрах се увијек објашњавајући.
I jos jednog biraca i stanovnika manje...akoBogda ubrzo
CIK namjeBiH je potvdrio da su i ovi izbori namješteni, dezinformacijom o broju glasača od 3,2 miiliona. Toliko je bilo birača i na izborima 1991. godine od ukupno 4,3 miliona stanovnika BiH. Za 20 godina niko nije napusti zemlju, niko nije poginuo ili umro a djeca se rađaju iz inkubatora u periodu rata. Činjenica da vlast nije objavila rezultate popisa stanovništva od 2013. prije Izbora, osim preliminarno da ima 3,7 miliona stanovnika, svakome je jasno da je oko 1.000.000 glasača više u igri za namještene Izbore.
Treba još, malo je to
"U državi djeluje i 14 vlada sa 13 premijera i 136 ministara i isto toliko ministarstava. Na državnom nivou ima i deset zamjenika ministara." Yebo ti tu državu. Na ove plate i ministarstva, pare se doslovno bacaju. 1 ministar ima 4 savjetnika, nista ne rade, imaju po 1.500. Krasno, zaista