Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrs u picku materinu govno ustasko
autoput to je nesto sto drugima tre4bamo prepustiti jer smo tako naucili do sad
DAMIRE NE VALJA TI POTPIS Umjesto DAMIR-KOBILJA GLAVA treba da napises DAMIR-MAGARECA GUZICA...
zaklinjem se vjerom i jednim Bogom da cu da ubijem izdajnika Zlatka Lagumdziju od danas mu se otkucavaju dani .................
ma daj cuj najsavremeniji u evropi to ako je nase odma je najsavremenije po ovim supljiranjima imamo i najsavremeniji aerodrom i trgovinski centar pa sad i autoput....a natezu se 4 godine da prave pisljivi 330 km autoputa......uhh bosanska suplja nikad kraja
Ante uspjesnice, majke ti se naprcim. Na cemu se to zasniva tvoj uspjeh i poduzetnistvo?!? Da nisi visoke skole za managment ucio? Jesi kurac. Blokirali ste jedan narod pa ste mu prodavali proizvode 20 puta skuplje. Sta si ti sreco dil’o? Mozda si tusio polovna auta iz Njemacke? Neka, stici ce i tebe zasluzeno. Ako ne tebe onda tvoju djecu.
PRDE GROF KO KONJ U GLUVU ZIMSKU NOC, JU STRASNO-POVIKA GROFICA I ODVALI SNAZNO PIZDOM O PLAFON.. Jesam li potrefio temu????
ma ovi nisu u stanju da izgrade CENIFU a ne VC.. JA KOJA BUDALCINA DADE IME AUTOPUTU VC-CENIFA???
Posaric je u pravu,kvalitetan auto put u duzini od 330 km niko ne pravi za pet godina.Vidje ce mo na sta ce da lici ovaj u Hrvatskoj.Daj Boze da bude sve OK ali ne vjerujem
Jebo vas Bosmal,napravio 1 Zgradu u Sarajevu i sad je to Firma Svjetska,pa Glupsoni necete imati Auto Put jos 10 Godina,a onaj gore sto voli da Hrvati neprave Auto Put,i kaze da su nas najebali(Valjda misli na nas hrvate u Ratu)Malo si se zajebo obrezani,mismo Rat dobili i Hercegovinu i Cjelu Hrvatsku,zab...Srednju Bosnu,malo u Posavini,Neum.A ti pati Kugo Pati!
Izvinjavam se unaprijed,ali vecina vas je glupa.PRVI,JEDINI I NAJVAZNIJI posao je finansijska konstrukcija koju moraju podijeliti politicari,pa onda ko ce sta raditi.Predsednistvo,Dokic,Belkic...tu je velika lova,veliki igraci,mi smo daleko.Bitno je da oni uzmu lovu i da se voze i dalje avionom,a za put,kad god bude.Pa i na zapadu se glavna lova uzima na gradnji puteva,rekonstrukciji i slicno,a sta tek kod nas rade?LJudi,nema nas nigdje!
Najrealnije je dati na tender, pa ko nudi bolje uslove, jeftinije i bržu gradnju nek gradi. Možemo mi ovde na sajtu srati protiv Hrvata, ali oni izgradiše kroz svoju zemlju autoputeve. Bliža mi je Hrvatska od svih istočnjačkih zemalja bilo islamske ili ne. Mi smo slaveni kao i oni i tu nema razlike, jedina je razlika u vjeri i nićem drugom, što po meni i nije neka razlika. Dati nekom da radi nešto, a pritom ne vidjeti da li ikakve ponude imaju drugi nisu čista posla. Zato nevjerujem Bosmalu, dok ne dokažu suprotno, dokne vidim mašine i početak radova, koji je trebao početi davnih dana ( barem prema Visokom i Zenici).
Nece Bosna nikad dobiti auto-put.
evo nama asfalt, evo nama asfalt!!!!
primjer: - Autoput A38 Goettingen - Leipzig, istocna Njemacka - ukupno planirano 208.1 km, novogradnja, cetri trake (BiH planira 333 km) - investicija: 1,48 Mrd. € (predviđeni troškovi za BiH 2,5 Mrd. €) Kod ovoliko velikog projekta se dijeli planirani autoput u odlomke, tako da svaki inzinj. ured dobije svoj dio. odlomak duzine od 4.5 km gore navedenog autoputa, trebalo je jednom njemackom inzinj. uredu sa 4 inzinjera i 4 crtaca vremenski cetri godine. Planiranje je obuhvatalo izradu projektne dokumentacije, osnovni nacrt, otkup zemljišta i izvodni nacrt. 1996 godine su inzinj. uredi poceli planirati Autoput. Sa kompletnom izgradnjom od 207 km autoputa Njemacka jos uvjek nije gotova. pogledaj crtez: http://www.autobahn-online.de/deges/03/a38.jpg - plave boje: autoput vec stavljen u pogon - crvene boje: jos u izgradnji - sive boje: nezavrseni otkup zemljista