Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdulja jedna stara...
Trojan Horse
Šta je priča na ovom portalu o Hrvatima i Hrvaticama građanima. Nađi šta ljudi kažu za Miletića ili Komšića. Boška Ćavar je preko liste za koju su glasali povratnici u Zapadni Mostar došla do mandata. Način na koji zastupa ne njih nego građane vidi se iz njenih postupaka. Ti si UZP bot pa samo sereš, žališ za vremenima heliodroma, dretelja, koštane bolnice i ostalih vremena kad je baštinik za kojeg glasaš provodio UZP. Nije ti više 92.
Varalija, boška ćvarak i dino klošarkaš. Hvala nipu i našoj stranci što su dali i mostar i federaciju hdz-u.
Boška jest dosljedna ostala baš kao i HRS... Nadam se da će se pridružit pravoj stranci
Na na k ko god je i glasao za ove dvije spodobe iz ns, dobru su nam ga suknule. Svaka čast
Naša Stranka i ne treba više izlaziti na izbore u Mostaru jer niko za njih i neće glasat, niti će ih SDP iz Mostara više ikad stavljati na zajedničke liste nakon što su preko njihovih leđa dobili oba člana sa "zajedničke" liste i uradili sve šta su uradili. Posao je odrađen, gasi struju, motaj kablove, zatvaraj ured.
Ima sad još dosta Boški pogotovo u NS NiP i kod kradljivca traktora
Steta zbog proslih desavanja. NS je navucena na tanak led od strane SDA i za ocekivati je jos slicnih podmetanja nogu....Ako SDA sacuva snagu, ali....
Sejdija Bajramovic
If it smells like shit then...
Nista o a od prvog dana ne mijenja
Teži oblik debiluše.
koza.
Vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
Garnitura iz Sarajeva je išla u Mostar i uvjeravala nas kako je ovo ispravan izbor, eto opet kažem zašto su krive Sarajlije, ljutite se koliko hoćete a to je istina
Ma nebitna osoba da se i pise o njoj uopce