Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se samo slizuju. I onako klize u bezdan. Mislim da će svesti na neke veličine koje će kohbitirati sa SDU, NS i sličnima.
pa to se zna to je klempo tihic!!
zna se da Tihic godinama bio dodikova igracka, a ovi novi dogovori sa covicem pokazuju da se prica ponavlja i da su ponovo nasamarili SDA kojoj je izgleda bitno da je samo u vlasti ne mareci sto cini ustupke koji su na stetu drzave i gradjana
Upravo tako... Ako Dodik ponudi dobre fotelje u zamjenu za lojalnost, SDA ce potrcati bez razmisljanja...
Aj Boriću ne sery. Do juče ti je Dodik valjao, letao si oko njega ko kuče.
A pod cijom si ti kontrolom,onih iz Haga?Ko god da bude na Dodikovoj strani ovaj put ce da bude u pravu.Ti si ulaskom u koaliciju sa njim nakon proslih izbora pokazao koliko si "protiv" njega,tako da prvo trebas da analiziras sebe.
-Pod kontrolom ,to je Covic ercegovac...!!
ma i ti i dodik ste ista govna... nacionalizam vam je primarni nacin prikupljanja glasova... ne valjate ni jedan ni drugi.
pitaj raju, raja zna..