Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo u Srbistanu ! cccc....cuj Dodik obolio ?>! aaaaaaaa...cuuj ?
Pravoslavni narod Bosne treba da se pobuni protiv diktatora Dodika, koji ih iz dana u dan pljacka i tjera u sve vecu bijedu i siromastvo
pa samo vi sjeditw i palmudajte protiv dode ronhila umjesto da organizujete revoluciju :)
pff
alma
Molim
hahaha,Baja diktator cccc
" ...RTV taksa ukine i da se javni servisi finansiraju iz budžeta entiteta ili države." A odakle se puni budzet uhljebe jedan nepismeni?!?!
Vlada, Parlament i sve niže strukture vlasti ( uključivo i policija ) su servis i osobns prčija Duduk Milenčeta... Sve je to on upregnuo u svoja kola i stoka poslušno - v u č e
Dodik pravi svoj Waffen SS.
Mi pljuljemo po nasim politicarima :O Prvo je sredio drustvene mreze zbog eventualnih protesta ili "lazi" o njemu,a sada ovo.
Bosic i SDS treba pod hitno da dignu ustanak protiv Dodika i SNSD-a . Barem SDS ima i te kakvo iskustvo u ovome . (Dokaz 1992) Dodik je svjestan da su dokazi o kradji i pronevjeri miliona maraka, eura, dolara spremni da ga smjeste 50 godina iza resetaka i govor mrznje koji je koristio je bio koristen za odbranu vlasti i kupovinu glasaca . Ako ga Bosic ne smjesti iza resetaka, niko nece.
Cuo sam da je Dodik otisao kod Putka na karanje?
Pored ovakvog naroda i drzave mogao je to i prije uraditi?! Sad ce se odma oformiti komisija od 56 clanova iz svih naroda, narodnosti, Fincija i Sejdica...zaposliti jos 342 savjetnika za sigurnost opet iz svih naroda....kupiti 87 Audi-ja i dogovoriti hitnu sjednicu za 2017-tu godinu da se vidi imaju li smisla ove optuzbe :)
Bosicu ti si Dodiku to omogucio.Pa prije godinu dana si,cak prije snsd-a glasao za kredit policiji od 15 miliona.Koga ti foliras.