Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi jedva cekaju vase rezultate popisa da ih jednoglasno priznaju- placem :)))
Južni Zimbabve će priznati njihove rezultate.
Dobro je to jos, o cemu ce te raspravljat kad vise nebude nikog da se popisuje, sve ode iz ove drzave, ha bilo iz federacije ha iz rs..
E moj Bosiću, eto te isti si inspektor Columbo.
Kako je smijesan Bosic. Da mu stave maramu na glavu, izgledao bi kao neka baka :-) Kada stara baka stavi naocari svoje i unucima cita price.
"Bosić: Očekujem dogovor srpskih stranaka o popisu"
We give zero fucks about that ...
To je POPIŠ,a ne POPIS.
Pojašnjenje: Na nivou BIH je bio POPIS,a na nivou manjeg BIH entiteta će biti POPIŠ.
dok se skontate koliko ćete mrtvih ubrojat?
Ma zaboli me za vama više, kreteni kretenski...
popis?? nemere nas bit vise no sto nas ima.
Postovani Gospodine Dis, pre svega, izvinjavam se sto sam prinudjen da vam odgovorim ovde, klixov softver je uzas. Sto se tice moje malenkosti i odsustva, ono je bilo uzrokovano nedostatkom samo-discipline i obavezama na faxu koje su ipak uspesno obavljene. Sto se tice "slaganja", smatram da odredjene politicke razlike ne menjaju cinjenicu da smo oboje sekularni humanisti koji se se slazu po najvaznijim pitanjima poput slobode govora, itd. Inace, kako ste vi i da li ste odgledali GoT? :)
@CMónteCristo drago mi je da si vidio moj komentar, a razlike ko ih sisa vjerovatno na drugome mjestu bi imali vedrijih tema i bolje bi se mogli slozit, zadnjih par dana nekako mi zivotni problemcici u rjesavanju idu od ruke i sve je ostalo hvala bogu sve naj. znas mene malo sam omatorio i taj GoT nemam pojma sta znaci? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da nije vruće u kišnom mantilu. doduše najavili kišu.