Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGLEDAJTE KAKO SE ČAUŠEVIĆ ZA.EBAVA. https://youtu.be/PrPoUR9xLXM
SRANJ. U RUANDI.
no sikiriki, biće i vas u talu..bilo vas je..biće opet..daće Bog
KAKVIH CRNIH DOKAZA STA TREBA DOKAZIVATI DA SMO MI NAROD NEVIDJENE BUDALE KOJE TRPE TAKVE DEBILE NA VLASTI I VODE DRZAVU JADNI SMO MI SVI SKUPA I BOSNJACI I HRVATI I SRBI SA VAMA NA VLASTI I FARAONI BI PROPALI NEBI IMALI ZA KORU HLJEBA
samo se derite medjusobno vlasi
Tacno je da ima dokaza o milionskoj pljacki sekte zvane snsd.A,vidis li ti corkane dokaze o pljacki hobotnice zvane SDS,da li se zapistas ko ubi Rista Jugovica,Mauzerea,Srdjana Knezevica?Nemoj reci da za to ne postoje dokazi.Sve je to organizovao i uradio SDS.Smradu pokrij se po usima,trenutno najevidentniji su dokazi vase bijedne izdaje.
Druze moj svi su oni u zajednickoj sprezi i SNSD i SDS, samo moraju raditi kao fol posao pozicija i opozicija zbog naroda. U emisiji se vredjaju, a kad izadju iz iste odu zajedno na rucak. Secam se kada je bila zestoka borba Dodik-Cavic, a jedan drugom idu na slavu. Sta fali malo jedan drugog izvrdjati ako ce se obojica okorisititi posle.
Ma stoka i jedni i drugi.Za intelektualca u ovoj zemlji nema mjesta,jedino ako zelis da se degradiras i spustis na nivo slanstva ove dvije sekte.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ako ima dokaza nije problem........tuzi............i sud ce presuditi..........ako ima dokaza........sve ostalo je iz suplje u prazno
a koji sud ce presuditi kad je to koruptno
mozda, al vazda govore imamo dokaza za ovo, dokaza za ono, ovaj ono pokro, pronevjerio........pa ako je tako sto se konkretno nesto ne pokrene.......pa nek sud presudi ...........ako se ne dopada.....dalje na evropski sud...............naravno sa DOKAZIMA...bez toga je to samo bacanje prasine u oci biracima
sta kaze Dodik na to Bosicu ??
Sta ce reci, pa Dodik kad vidi ko vodi opoziciju nije ni cudo sto moze svasta da radi. Ovaj Bosic je jedan najnesposobniji politicar koji postoji.