Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reklo govno govnetum da je on govno a da on nije govno.
dakle predsjednik dodik ce jos cetir godine uveseljavati bosnjake :)......nebi on al kad ga toliko vole nece da im iskvari aaahihihihihihihihihhiihii
Ko mu je sapnuo OK koral. Znam da se u stalu i svinjac, coro razumije.
APSOLUTNA POBJEDA SDA 100%
Narod Mora biti svijestan Da uopste nije u pitanju KO ce biti na vlasti fakta je Da je sve opsutoseno.sad samo mozemo nijemo posmatrati kako nasi vrli lideri po kako izvlace svoje guzove na tacke B.70% njih se uopste Nece kandidovati u oktobru.
Nije to obracun kog ok korala nego kod ravne gore:)
Povratak SDS-a na politicku scenu BiH je licemjerstvo MZ, znamo da su oni pocinili GENOCID sto je i Dodik isto izjavio, i sad MZ njih forsira da ponovo dodju na vlast u BiH i time da vrate politiku genocida, Dodik je za ovo vrjeme od kada je na vlasti uradio puno za BiH, pustite sto on prica o otcjepljenju znamo da time zavodi glupe srbe, a od kada je on na vlasti mnoge ovlasti sa entiteta su prenesene na drzavu BiH, i zato je bolje da on i njegova stranka ostanu na vlasti, jer bi se uskoro osnovao i Vrhovni Sud BiH ukoliko SNSD ostane na vlasti
Mars cetalju
hahah cuj dodik ucinio mnogo za BiH. dodik blokira svaki zakon koji moze ne bitno je li pozitivan ili negativan. samo da bi oslabio ovlasti drzave BiH i ojacao ovlasti entiteta sto je on sam rekao barem 300 puta. nije njemu u cilju ni razvoj BiH niti RS njemu je u cilju politicka ucjana i zavarivanje naroda da skrene paznju sa nekih njegaovih kriminalnih radnji. i molim te nemoj nikada vise da si rekao da je dodik ucinio mnogo za BiH. jel bilo sve oko ujedinjena MUP-a bilo dogovorito pa kada je dodik dosao na vlast sve blokirao dok evropa nije zaprijetila sankcijama i opet nije bilo onako kako treba opet ovlasti mupa su se rasporedile na entitete. a glupi haris silajdzic je to dozvolio i pustio ga i od tada harisova stranka nije osvojila ni 10% glasova. a na kraju krajeva vulgarni mafijas koji psuje novinarima i prijeti im i koji zabranjuje njegovoj vladi da komunicira sa novinarima je seljak koji ne zasluzuje da je na nekoj funkciji a kamo li da je premijer.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa ko je ovdje normalan :-))
Zatim su obojica zapjevali "Otišla si e pa neka....", il' samo jedan od njih....
SRBI, PA SAMI GOVORITE STO JE VALJALO NA KOSOVU OSTALO...ZNAČI VI STE POTOMCI DJELA KOJI NIJE VALJAO, ODNOSNO PIČKI KOJE SU ZBRISALE SA KOSOVA ILI DEGENERIKA KOJI NISU BILI ZA BORBU. A MOGUĆE DA SU TURCI PRI PRODORU U SRBIJU, POŠTO JE FALILO MUŠKARACA MALO GA ZADAVALI, HAJDE ZNAJ, SAMO VAS IMA MRKIH KO DA STE SAD IZ AZIJE DOŠLI.
Dobro mi znamo kad raspaliti po Srbima, medjutim tvoji komentari su prosrpski na ovoj stranici, prema tome, mojne mobilizacije za predcednika preko nasih ledja. Neka predcednik fino da narodu 'leba pa neka mobilise. Sto se tice Dodik-Bosic-Ivanic-Cavic sukoba, Bosnjaci su neutralni, tacnije boli nas ***.
Hajmo Safete i Begicu ostavka.
necu ni da procitam sta pise u clanku ali me zanima zasto se govnarijama koje ovi i slicni njima iseru na usta pridaje ovolika paznja? vi mediji ove cobane pravite jacim nego sto to zaista jesu, u *** i novinarstvo
Bosić je definitivno osvojio nagradu za najklovna u bih politici. Dodik briše sa njim pod kad god stigne!
JOJ CITAM ONE NOGOMETNE KLOVNOVE SA KLIX FORUMA, ETO PAPETA NE TREBA LUPITI U GUZICU ODMAH, DZEKU I SPAHIC NE TREBA SUSPENDIRATI PAR UTAKMICA, NEGO TREBA OSIM S NJIMA POPRICATI? NABIJEM I NJIH I OSIMA I BEIGCA NA NEKU STVAR. SUSIC OSTAVKA, DZEKO I SPAHIC SUSPENZIJA, BEGIC OSTAVKA, BARBAREZA NA CELU SAVEZA, VAHU ILI CIRU NA CELO REPKE, A OSIM U PENZIJU!
ONO DAJTE PAPETU JOS JEDNU PRILIKU DA POVEDE KOJEG SEADOVOG HALFA U BRAZIL, DA MU PODIGNE CIJENU, HAJDE NEMOJTE BITI PICKE, BOLJE DA SEAD ZARADI 20 000 EURA, NEGO DA NFSBIH ZARADI 10 MILIONA EURA PLASMANOM U DRUGI KRUG? HAJMO JOS JEDNU SANSU SUSICU, TIPU KOJI NIJE SASTAVIO DUZE OD 14 MJESECI NI NA JEDNOJ KLUPI OSIM U BIH, A BILO IH JE NEKOLIKO I PO TRI MJESECA. SA DZEKOM I SPAHICEM TAKODJER TREBA POPRICATI, TREBA IM SE IZVINUTI STO SE JEDAN SETKAO VEC PAR UTAKMICA, A DRUGI GLEDAO KAKO DA KOJEG IGRACA PROTIVNICKOG NOKAUTIRA.
Apaurin ko tepsiju zvekni :-)