Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nicija nije gorila do zore...,pa nece ni Dodigova...
Mislim , al' ono baš ozbiljno mislim, da je i ovom Duduku odzvonilo ... Pleše Rudonja zadnje plesove . . .
https://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8
Bosiću ne seri, šta si ti do sada uradio.
"_"To je prilika da otvorimo situaciju oko korupcije i kriminala u RS-u", tvrdi Bosić i navodi da se, prikupljajući dokumentaciju za ovaj proces, uvjerio u zabrinjavajuće "razmjere kriminala i korupcije u RS-u“, s kojom se ona mora obračunati kako bi imala svjetliju budućnost." Sretno Bosiću u dokazivanju istine i pravde. Valjda će i u Federaciji početi da se tuže i sude za kriminal i korupciju. Krajnje je vrijeme! Nema napredka dok sve dotle dok se teren ne očisti od lopova.
@vlado.nine, ne želim da mislim da se ovo stanje neće nikada promijeniti nabolje. Doći će i bolja vremena. Kolo sreće se okreće. :)
@Mile Dodik, pa raziđi se, ko ti brani!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...muuuuuu muuuuu
dodik je nosilac velike glooove!
Ou je, šou mast go on. Politika konflikta, hmm. Vrlo profitabilno.