Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ide mrznja pa i burek mrzi, idi lijeci se jade jadni. A koliko znas, i sta znas dovoljno govori ovo poredjenje boston globe sa skolskim listom .
Ma samo ignorisite ove papke tipa hikmet.. to su neshvaceni i isfrustrirani genocidasi.. ne nasjedajte na njihove provokacije, i ne pridavajte im nikakvu paznju, jer oni i zele da im vi replicirate i da se rasprava pretvori u uzajamno vrijedjanje, budite iznad njih...
Sto se pite tice to je jedan od najboljih specijaliteta na svijetu...
>>>
I like pita too.
Bosanska pita u jugozapadnom dijelu Evrope! Gdje se spominju Španija i Portugal u ovome tekstu? Dajte ljudi malo profesionalnije!
Da nema ove agencije Anadolija na klixu se ne bi moglo procitati nista kvalitetno..
List The Boston Globe je vrlo relevantan medij u SAD-u. Pogledati link http://en.wikipedia.org/wiki/The_Boston_Globe, na kojem se navodi da je The Boston Globe dobitnik 21 Pulitzer nagrade za novinarstvo.
"Bosanska pita...bosansko-hercegovački resursi, istrebljenje muslimana, i još mnogo toga ne prestaje oduševljavati Amerikance"
Hikmete livadru, nije drzava u zabiti vec tvoja kuca, nezz kako uopste imas konekciju za internet :D
volim i ja da jedem pitu ali nazivati je bosankom je suvise pretenciozno i vidi se da je ovaj clanak narucen u nekim znj novinama. mogli bi se silno razocarati kao i hrvatska koja sa ulaskom u eu vecinu svojih proizvoda nece moci prodavati pod sadasnjim nazivom
Zasto je pretenciozno?? Pita je jelo koje je sa dolaskom Turaka doslo na ove prostore, ali je tokom stoljeca toliko izmjenjeno da se sad sa pravom moze reci da je pita autohtoni Bosanski proizvod. Cak i u Turskoj iz koje jelo potice se bosanska bita naziva Bosnak Borek (Bošnjačka pita), a ostale pite samo borek...
@kardan...gavrilovic nije hrvatski proizvod nego od porodice gavrilovic i oni to mogu prenjeti u argentinu i opet ce biti njihovo a ne hrvatsko, a drugo argeta je prizvod slovenske firme droga kolinska i nema nikakve veze sa podravkom...a za jobsa si u pravu tj. mora se biti svjesno vremena u kojem se zivi pa se tako svaki autohtoni proizvod mora zakonski i na vrijeme zastititi je u protivnom ce to uraditi netko drugi.... evo navescu ti primjer naseg mozda i najpoznatijeg prehranbenog proizvoda a to je vitaminkin ajvar,kojeg su makedonci bili poceli pod isim imenom prodavati po svijetu i vitaminka im nista nije mogla dok je nisu kupili austrijanci i to sredili na sudovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjacka propaganda. Kao prvo, Boston Globe nije poznati list nego je smece u rangu Skolskog lista neke gimnazije i kao drugo burek je smece sto mi je dosta Amerikanaca potvrdilo, kako onih koji zive u Americi tako i onih koji su igrom slucaja zaglavili u ovoj zabiti od drzave.
uglavnom jede se za pravoslavni božić
a da mi ti hikemte malo govno pojedes ,i da se obrises tim novinama u rangu skolskog lista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)