Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni u rodnom listu piše \"Bosanska\". Isto tako je i u tvog ćaće i đeda. Osim ako nisu iz Podgradaca, onda ste de facto Dubičani. @BL - Budimo realni, za naše uvjete i plaće u našim gradovima (ne računajuči SA i BL) 800 maraka je i više nego pristojno. 80% sretno zaposlenih građana ima manja primanja i zamisli onda da svi oni počnu krasti i tražiti mito. Neka su ga kaznili, neka ovaj bude primjer ostalima.
Jao vama ako se sve bude vracalo na staro...
Eto, ostace covjek bez posla jer ne moze sa 800km plate da zivi posteno od svog rada, a ovi sto su uzeli milione njima ce narod dici spomenik.....
nego sta nego Bosanska u samom centru imaju tri harema sto pokazuje ko je zivio u gradu ako na kozari pa sad se slegao u grad.prvo vlasko groblje 5 km od grada:-)
heheh pacenici lojavi Bosanska Gradiška?