Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosanskoj dubici I.N vrijedjao policajce. U Kozarskoj dubici ISIC NAZIF vrijedjao policajce.
Živjela Koz.arska Dubica i njen grad- pobratim Ramat Išaj. Živjeli Repu.blika Srp.ska i Iz.rael!!!
Bosna je još uvijek Bosna samo i isključivo zahvaljujući "Srbo- vlasima". Da su se drugi pitali, odavno bi to ime izumrlo, a zvala bi se " Bosna-Hersek Cumhuriyeti" ili " Bosnien und Herzegowina" ili "بوسنی (ناحیه)... Zato, zajeb.ite sa tim mlaćenjem. Niko ovu zemlju u istoriji nit je branio nit odbranio nego "Srbo- vlasi", da bi nam vi, što postaste '93 u Holiday inn-u, sad nešto pametovali. Đe ste bili na Sutjesci, kad je 4000 "Srbo- vlaha" ginulo, a muslimana 100 i to jedva. Ostali otišli kud muftija jerusalimski reče- u ustašiju. Odakle vam pravo da uopšte kažete "Bosna", vi, tursko- švapsko- NATOvske sluge. Za šta vam služi to 23% "slobode"? Da date za džabe Amerima za baze i ambasade!? Mi smo bosnu kupili obarajući tuđe miraže sa njenog neba, a vi se pokrili po glavi, pa i to malo prepustiste tiho vehabijama i fanaticima. Pih!!
Ko ne vjeruje, nek provjeri koliko je poslanika Evropskog parlamenta iz čistih i eksplicitno anti- muslimanskih i anti- imigrantskih stranaka. Stotine delegata dijele taj stav, a iza njih stoje desetine miliona ljudi. Zlatna Zora je 2009 imala 18.000 glasova, a na zadnjim izborima u Grčkoj skoro pola miliona. Nacionalni Front dobija po više od milion glasova. Sličan trend je i u ostatku Evrope. Niste čuli za "Alijansu za Evropu nacija"? Čućete, samo polako
nema mjestima srbovlasima u Bosni Ovo entitet je samo trenutak u postojanju, greska koja ce biti ispravljena a vas nece biti u Bosni ili ovako ili onako
@veći evropljanin Samo sanjaj.. U Evropi nikad nije bilo i nikad neće biti mjesta za Islam. Izdajnici Evrope nek se ne uzdaju u Novi svjetski poredak. Ako išta na svijetu veže Rusa, Švabu, Engleza, Srbina, Hrvata, Slovenca, Čeha, Poljaka, Francuza i ostale to je mišljenje o Isl.amu, musli.manima i neophodnosti očuvanja Evrope od najezde tih pustinjskih skakavaca. Malo ste kupili status naftom i još uživate beneficije te trgovine. S tim je gotovo. Šta bilo koja korumpirana petro- dolarska vlada kaže, više nije važno. Nemajte nikakve sumnje da se Evropi i.slam gadi do povraćanja. Zato, tiho, ne zapodirite
Ne postoji nikakva Bosanska Dubica. Neko vas laže opasno
Није Босанска Дубица, него Козарска Дубица. Поздрав из Козарске Дубице, РС!
ovo se zove genocidna proganda , genocidni neznaju nista nego slagat i napast neduzne , ovo je samo uvod u proganjanje Bosnjaka kao sto su bili genocidni ugrozeni na svakom koraku 92 sada ista prica genocidna masinerija mrznje ne prestaje sa radom ..
Smrdija = S.Koreja...provokatori, a kada dobe po pic.ki manji su od pacova..
Ti mislio...:P? Nisi ti "misilio", vi se polomište u ubjeđivanju samih sebe (btw, falsficiranje činjenica vam ide odlično, bar kad je u pitanju laž prema VAMA samim) da smo "mi" ono što bi voljeli da jesmo:) siĐe vanzemaljac, okači svoje mišljenje mačku o rep, MI smo mnogo, mnogo više Evropljani nego što ćete VI ikada biti:) Mrš u Rusiju, to i jeste za vas:)
I da vas malo dodatno informišem, "bosanska" Dubica ne postoji, zvanični naziv grada je Kozarska Dubica.
Hehehehe, a ja mislio da muslimani ne piju ? U svakom slučaju ne sumnjam da će mu policija Republike Srpske vaspitno-disciplinskim metodama pokazati njegovog Boga i vratiti ga na pravi put !
Jel bacio ovaj policajcu mačku u glavu?