Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ćete vi sarajlije u opsadu, izgleda niste se dovoljno opametili
Vidi ti to jarane smamom, ona je po tome poznata u cijelom komsiluku i sire!
Ela, kako bi bilo da mi priustis fellatio?
kakvi ste ste vi jadnici. prvo zena ima pravo da zivi gdje hoce i s kim hoce i to nimalo ne umanjeuje njena ostala grajdanska prava. drugo - zlatan burzic je sjajan decko.
cim zivi tamo znaci nije nista bolja od one stoke. a koeficijent inteligencije joj je na trecoj decimali iza nule
nek\' je tamo sa svojim ljudima, bas joj veselo :)
Ostavite hin sve doli
Pa zivimo i mi kraj vuklana, ali ovaj nas bar spada u grupu srednje aktivnih, ono barem 50 godina traje poluvrijeme pa onda 4,5 rat, a kod njih u Gazi rat traje prakticno svo vrijeme a mir ga ponekad prekine... Evo i sad poslije ovoga kad naprave kao neki mir, on ce opet trajati dok Hammas ne nabavi opet jedno stotinjak raketica, sto ce im Izrael velikodousno dozovoliti jer jedva ceka priliku da opet udari kao kontru i tako u krug... Ne treba biti neki mozak pa zakljuciti da stvari tako tamo funkcionisu decenijama! I ako ides tamo da zivis tamo onda moras biti svjestan toga ili si zesca budala ! Uz svo duzno postovanje naivnosti doticne zene !
Nije bitno gdje zivis,nego sa kim.....Uz duzno postovanje, dobro si ti h i m poglup izgleda
Hm, a mi ne zivimo kraj \"vjecito aktivnog vulkana\"?
@hej hm Pitaj ovu, sto je srecu nasla u Gazi koji joj je broj cipela...
Covijek je stvarno u pravu. Pa to je isto kada neko u BiH zaradi 500KM mjesecno i ima 3 djece. Znaci samo pravi sirotinju. Tako i ova gospodza sta ce u Gazi kada i iz ekonomskog i iz sigurnosnog aspekta bolje moze zivjeti u BIH. Sukobi nisu poceli preko noci to je stalna pojava. Sve u svemu ne treba polemizirati nego treba nase drzavljane izvuci i nadati se da ce im to biti opomena da se vise ne vracaju u Gazu. ( Samo na raspust )
E moj \"Hm\", jel vidis skojom stokom mi zivimo! Najvise bih volio da imam neku moc da sastavim ove nase priglupe lojave bosnje sa ovom arapskom palestinskom stokom i ciganijom. Ko njih ne poznaje dobro i ne moze komentirati kompetentno. Ja znam vrlo dobro sta su arapi, pogotovo palestinci......
hebli vas arapi, idite im u zagrljaj,, samo nek vam je daleko lijepa kuca!
majke ti jel istina da si ti jedan od onih kojima je IQ malo veci od broja cipela koje nosis?