Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije samo odadirao nego i cuturio
Ma meni se cini da je ovaj Chelo dobro se naodadirao ove Crvenkapice. Sad ce u Bugojnu opet da budu drugovi.
Šućur Allahu. Ja se probudih noćas u 3 sahatka i ne zaspa do jutra misleć šta je s Aidom i Amelom. Sad mi je srce veliko ko tepsija pite.
muslimani se vratili kuci.
mogli ste ih komotno ostaviti tamo jos malo - o trosku sa-xa...pa da nas imate o cemu izvjestavati
Samo da vas obavijestim da stara od AKADEMIK\'a sipu ko\'luda !
uozbilji se, vidi snase kako je obucena. A drzava se nikako ne brine o gradanima, a redove ispred ambasada EU, isto tako svoju zahvalnicu mozes adresirati i poslati na ime domacih radnika ambasada. .
nije bitno da li su dosli ili ne...... to nije poenta ove price .... poenta ove price je kako se nasa drzava moze brinuti o svojim gradjanima koji su u nevolji... aida i amele drago mi je da te sretno dosli .... i iskreno zao mi je radi ovih komentara i ove ne znam kako da nazovem .. stanja kosmara .. nasih ljudi i ovih komentara... ludost bezobraznost seljakluk nestvarnost izostanak osjecaja fuuuuuuuu
Jah vijeti i sr**a.
Sarajevo-X koga boli RAC KU?????? Koga briga jesu li se vratili????
danas svasta putuje svijetom
JESUL USPJELI PROSVERCOVAT ONU SLANINU I CVARKE STO SMO IM SPREMILI DA PONESU?
Salime ti d zivis milion godina neces na naslovnicu, dzaba, taki ti grah pao :))...
Prn\'o sam ali se na srecu nisam usro....jel\' moze na naslovnu stranu?
Prosulo mi se ulje al na srecu nije bilo povrijeđni...stavite i ovo na frontpage :D hvala