Bh. izaslanstvo u Vatikanu
0
Borjana Krišto u posjeti Svetom ocu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah (Bog) postoji i SVEMOGUĆ JE!!!
Vehabija glupane Bog/Alah ne postoji. To je izmisljotina vjerskih kompanija kako bi kontrolirali svoja primitivna stada. A sta se tice homoseksualaca, pokusaj ih dotaknit u Hrvatskoj ili hrvatskom teritoriju u BiH, pa letis u zatvor.
Pa najebace i Srbi u tzv. FBiH... jebaji ga! Dokaz da tzv. RS nije stvorena da zaštiti Srbe u BiH, već da ih uništi sistemom laganog umiranja.
a sta ne predstavlja katolike is RS? Najebali smo mi sa ovim odvajanjem. malo po malo pa RS postade drzava
Mi, muslimani Bosne i Hercegovine (uključujući i tzv \"Vehabije\"), radujemo se posjeti Svetog Oca Benedikta XVI, kao što smo se radovali kada nas je posjećivao Papa Ivan Pavao Drugi. Svetog Oca je srdačno dočekalo na hiljade sarajlija i svih građana Bosne i Hercegovine koji su ga oduševljeno pozdravljali cijelim putem kojim je prošao Sveti Otac, i to ne zato što smo morali, već zato što u našim srcima uvijek ima mjesta za sve iskrene prijatelje Bosne i Hercegovine. Ali mi muslimani NIKADA nećemo prihvatiti BOLEST HOMOSEKSUALIZMA I QUEER, zato što su oni NEPRIJATELJI BOGA I LJUDI!!! Iako su kršćanska i islamska vjera veoma različite, one su istovremeno i veoma slične, a najvažnije je voljeti Boga!!!
A da je predsjednik RS-a otisao da vidi papu, ovi nasi mediji iz FBiH bi vritali kako se radi o protuustavnom aktu, jer je za medjunarodnu politiku nadlezno Predsjednistvo.