Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je Bojana Kristo, da prostite?
pečat je bitan, nedaj pečat Borjana nikom, za pečate se i borite, ma ponesi ga kući samo ga nedaj nikom al ti što si pečatila pečatila si, hehehehhehehe
Ko god bio na vlasti nista se nece promjeniti.....stvarno, jel\' mislite da bi ista bilo drugacije da je neko iz hdz a ne zivko tu? Vi se samo svadjajte a oni neka grabe lovu....
MA Borjana pa za tebe se nije culo u zadnje 4 godine, idi kuci pravi rucak, Budimir je dobar covijek ipak je covijekgeneral a sta si tibila u ratu , krila se u podrumu.
Hocemo normalnu drzavu!!Domaci izdajnici u zatvor!! FUNKCIONALNA DRZAVA=ANTIDRZAVNICI U ZATVOR!
KAD CEMO IMATI PREDSJEDNISTVO KOJE CE PODUZETI NESTO PROTIV DOMACIH IZDAJNIKA(U)I(C)???.U SVAKOJ NORMALNOJ DRZAVI DOMACI IZDAJNICI(ANTIDRZAVNI) SE OSUDJUJU NA SMRT CAK I U DEMOKRATSKOJ USA.
Zbog ove kur** ratni zlocinci dobivali par mjeseci za stravicne zlocine nad civilima.Napolje KUJ* !! Pravda u drzavi!!!
Sud BiH je stranacki nezavisan, nedamo pecat jel tako HDZ???
Ma pun mi te je ku*** Borjana ista si Gadafi kad zasjednes za stolicu nepustas ni pod cjenu glava.Nikad vise Borjana!!
Na zalost tu si se malo zeznuo, iako sam Hrvat ovo je moja zemlja, Bosna i Hercegovina , to sto tebi smeta je tvoj tvoj problem. a svaki komad svoje zemlje branit cu od takvih kao sto si ti do zadnje kapi krvi..porucio bih svojoj braci hrvatima , ovo je naša zemlja. Uvjek je bila i uvjek če biti, takodje i naših komšija srba i muslimana. NORMALNIH.
U BIH su veci hrvati i srbi nego u Hrvatskoj i Srbiji.Idite u Srbiju i Hrvatsku ne trebaju nam takvi ovdje...
Gdje je 5 više od 1/3 od sedamnest i gdje je 29 preko 50 posto od 58 nije ni čudo očekivati drugačije komentare. E sad malo pročitajt koomentare pa ćete vidjeti kolko vrve svo naciopnalizmi i bošnjački i hrvatski i srpski. Ne upirite prstom u druge kad ste isti svi.
Da vidimo nek svi clanovi SDP-a stave negativan komentar a svi ostali pozitivan da vidimo koliko vas ima
Zena se posteno uvalila pa nece da ode....
Srbi i Hrvati su rasturaci ove zemlje samim cinom sto se kod njih vihore zastave Srbije i Hrvatske. Gdje to ima. Zive u BiH a ponasaju se kao strani drzavljani. Zato Zlatko sada kada si usutkao ovaj najmalobrojniji narod trebao bi poraditi i na ovom da se zakonom zabrani velicanje drugih zastava kao sto je slucaj u Australiji i drugim demokratskim drzavama. Zivjela Bosna i Hercegovina!
Samo se vi igrajte sa drzavom mogli bi zavrsiti u Zenici. Sva ta banda po Neumu, Mostaru itd. koja misli da nije u BiH nece dobro proci! OVO JE BOSNA I ZAKONI OVE ZEMLJE SE MORAJU POSTIVATI!!! Gospodja Kristo ce predati duznost predsjednice FBiH malo je pod utjecajem Covica ali smirice se oni, samo polahko. Ovo je tek pocetak, Bosanski katolici ce moliti Bosnjake za oprost ali kasno je sada!!! Prosa je voz!!!
Pa ti si i prije uspostave vlasti spominjao nekih 24%,što li ? Po tvom razmišljanju od prije neki dan Bošnjaci nemaju šta izgubiti,imaju 24% pa evo sad to kao pokušavaju da prošire Sami sebe lažete