Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Ovom obrijanom CETTNIKU Borisu tadicu LINOM CUVARU najvecih MONSTRUMA I SERBSKIH VAMPIRA RATKA MLADICA RADOVANA KARADZICa GORANA HADZCA i DOBRICE COSICA Od SRCA ZELIM ISTU SUDBINU NJEMU , NJEGOVOJ DJECI , CJELOJ FAMILIJI I CJELOG AGRESORSKOJ VAMPIR SERBIJI ISTU SUDBINU KO SVIM NASTRADALIM BOSNJACIMA , HRVATIMA, ALBANCIMA, JEVREJIMA, ROMIMA, MADDJARIMA, BANATCIMA, BUGARIMA, PRAVIM CRNOGORCIMA , MAKEDONCIMA ITD Od SERBSKA MASINERIJE BARBARSTVA...!!! Ni manje ni vise...........sa SERBSKOM ZVJERI PRIMITIVACA NEMA DRUGE nema druge...!!! Sve narode koje sam naveo serbija je ubbijala decenijama...!!!
Vi što ste ugrožavali, ugrožavali ste!!!!!!!!! Sad se zabavite sobom! Dosta ste jada učinili po tuđim dvorištima!!!!!!!!!
Nemojte vi iz Srbije pomagat nama živi bili u pronalasku bilo kakvih rješenja,jer ako vi budete pronalazili bilo kakva rješenja za BiH tu će past i mrtvih glava.Tii Tadiću koji ne znaš ništa drugo ni izustit u medijima osim ``Poštujem suverenitet i integritet BiH`` ta izjava koja je više toliko postala providna.. mažeš ljudima oči svojom ``dobrotom`` čisti ti ispred svog praga i ne zabijaj nos u tuđe stvari.
postovani gosp. tadic, zasto se ne posvetite svom narodu i svojima manjinama i ugrozenim drzavljanima u srbiji? pa ne nadjete rijesenje za njih pa da dva, tri, ili ... naroda zive zajedno... dayton je samo bio za dvije strane interesantan ali za BiH sigurno ne!!! donjeli su nam sa daytonom masu problema koje do dan danas nismo u stanju da rijesimo sto je i logicno.. koja drzava na svijetu osim palestine i izraela je podjeljena po teritoriji i po narodu????!! ako je to pravi izlaz iz svih problema zasto ne prepusti srbja kosovu svoju teritoriju pa da se na slican sporazum kao dayton pozivaju??!! pametujete i pricate nebuloze... dosta nam je vasih sugovornika iz rs sto nam drzavu sprijecavaju u svemu; ne treba nam jos pametovanje i podpaljivanje sa vase strane...
ZAŠTO TIHIĆ SLUŠA DODIKA!!! ZAŠTO OVO RADE??? ZAŠTO AVAZ STTALNO IZJEDNAČAVA AGRESORE S ŽRTVAMA?? ČIJA GENOCIDNA RS ZAŠTO SDA RADI NA LEGALIZACIJI I GOVORI O KOMPROMISU??? U ČIJEM INTERESU OVOME JE NAJVIŠE DOPRINJEO SULEJMAN TIHIĆ PA ONDA ZLATKO LAGUMDZIJA BOSNJACI SU DANAS NAJVISE UGROŽENI, NAJVIŠE NE ZAPOSLENIH IMA MUSLIMANA BOŠNJAKA. ZAŠTO RADONČIĆ JE BLATIO HARISA SILAJDŽIĆA SKUPA S SULEJMANOM TIHIĆEM I ZLATKOM? ZAŠTO SE JE IZJEDNAČIO S DODIKOM KAD SULEJMAN TIHIĆ RADI ZA DODIKA SKUPA SA LAGUMDŽIJOM KAD HOCĆE DA PRAVE ZAPADNU NJEMACKU KAKO JE TO REKAO ZLATKO!!!! ZASTO STE NAS DOVELI U OVU SITUACIJU?? ČIJI JE IGRAČ SULEJMAN TIHIĆ!!!!???? KAZNITI RADONČIĆA KOJI JE MEDIJSKOM HAJKOM NAJEO ZLO KAO I SULEJMAN TIHIĆ,?????? PRED VRHOVNI SUD DA ODGOVARAJU TIHIĆ DODIK, LAGUMDŽIJA!!!! I SMAKNUĆE KAKO GADAFI!!! DOSTA VIŠE ANTI BOANKE PRO SRPKE I HRVATSKE POLITIKE DOSTA!!!!
Sve se to vama vrača a vi samo nastavite agresori, hajmo nemože li to jače hočemo još žešće jače kukavice udri bolan po BOSNI i HERCEGOVINI, polomili ste zube halo manite nas
majku ti jebhem ofarbanu
FUJ! sto ne mogu ovakvih ljigavaca. dajte nam brate seselja pa da znamo na cemu smo. dabogda im se vratio ziv i zdrav pa da im svima p,o,j,e,b,e m,a,t,e,r,e tamo i da izazove dar mar po pashaluku.
Lepi nas predsednik :-))
\"Sarumane\", a vidim tvoja drzavica dobro stoji, pa si nasao drugome da solkis pamet! Kakav glupak!
SAMO DA SE POKKAKIM BOSANSKI NA SERBSKA GENOCIDNA I SERBO-TERORISTICKA KRVOLOCNA SERBO- BARBARIJE USTA...!!! I NA DAYTONSKU DIKTATURU SERBO-NAZZI FASISTA I GENOCIDASA...!!! Bilo je Bosne i prije SERBA RUSKIH IMIGRANATA a BIT CE I POSLIJE NJIHOVE MONSTRUM SERBSKE TERORISTICKE BRATIJE SERBO-BARBARIJE I SERBO-BARBARA...!!! Vratiti BiH-e NJENE JEDINI USTAV I LEGALNI USTAV A TO JE USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE 1992-e...!!! Daytnonski sporazum nije USTAV VEC SERBO- DIKTATURA i SERBO-TOTALITARIZAM nekoliko SERBO-BARBARA i GENOCIDASA KOJIM DIRIGUJE AGRESORSKA I TERORISTICKA SERBIJA na celu sam SERBO-VAMPIROM -MONSTRUMOM DOBRICOM COSICEM I BORISOM TADICEM ...!!! D O S T A Vise SERBO AGRESORA U SERBO BARBARA...!!! Hocemo vracanje na FUNKCIJU LEGALNOG USTAVA Republike Bosne i Hercegovine 1992...!!! HOCEMO- D E M O K R A C I J U po svim EVROPSKIM KONVENCIJAMA...!!!
borise reci nam pravo jesuli tvoji igrači Helez Zukan i Zlatko Lagumdžija i jeli po tvojoj direktivi razvaljuju BIH i njene najbolje sinove...
ovome se država raspada, i on našao da pametuje...hahahahhaah
JEDNA STARA PRIČA IZ ANTIČKIH VREMENA: Imaju tri sestre ( tri sijede starice ... neki ih eufemistično nazivaju prekrasnima ). Toliko su stare da im je djetinjstvo teško zamisliti, a prema drugoj verziji rodile su se kao starice. Imaju samo jedno oko i samo jedan zub, obično u rukama jedne od njih ... dakle sve tri posjeduju samo jedno zajedničko oko i samo jedan zajednički zub, za koji se često svađaju. Kad jedna od sestara ima oko, druge dvije su slijepe, a kad jedna ima zub, druge dvije gladuju jer nisu u mogućnosti žvakati hranu.
ovaj tadic nema ni jednog jasnog politickog stava, uvijek on podrzava obe strane, umjerena rijesenja, bla bla....razgovori dogovori, isprazne americko jevrejske fraze koje se koriste decenijama, izgubit ce izbore ovom pricom jer su ljudi i srbiji takvi, njima treba neka \'junacka\' prica posto su im i djedovi takvi bili ahahahah
POŽURI DA KAŽEŠ SRBIMA SA KOSOVA ISTINU PA DA I MI ZAVRŠIMO SA RS-om, DEMOKRATSKI PA AKO BUDE TREBALO I PREKO NIŠANA.