Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada opet balijam kriv srbin u Mostaru. Pa nisu vam srbi digli onaj lijepi krst tamo, da vas podsjeca na stare dane.
Nek gledaju ono šta su rušili mamicu im!
Koga zanima tekst o propalom politicaru u Srbiji, kojeg zdusno pomaze Dodik?
Vidi vladike glavnog kriminalca i cetnika iz sjene. I sa njim se Tadic druzi, a Bosnjaci aplaudiraju... Jadno i bijedno.
Počasni predsjednik Demokratske stranke Boris Tadić posjetio je, zajedno sa Njegovim preosveštenstvom vladikom zahumsko-hercegovačkim -------------------------------------------------------------- Sta ste vi, glasilo srpske pedofilsko-zloicinacke nazovi crkve da tako oslovljavate tog Dodikovog kriminalca popa?
Hajd, bas fino nek´ je dosao, ima pravo covjek da putuje, sta odmah negodujete bezveze... Vidio sam snimke, i raja mu mahala, vicu: "HAJ´ PREDSJEDNICHE NA KAHVU, DJE SI CARE, BUJRUM NA CEVAPE, BOLJI SU OD SARAJEVSKIH".......... itd ;))
Koga zanima taj lazljivi Srbin?
Vladika se trebao židnuti, ha ja. Gnjave mirno stanovništvo. Ha ja...
Zar nije zabranjeno kupanje zbog zagadjenosti ?
A zasto on sam nije skocio u cast Srba u gradu?
Ne bi valjao skok sa prekriženim figama ruke na leđima. Sve je prevara i laž kod njega, pa i to da eventualno skače u čast Srba