Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo još jedna predizborna laž kako predsednik Srbije podržava SNSD iz BIH.Boris Tadić nije naivan pa da se pojavljuje na nekakvim predizbornim skupovima u RS-u jer bi time ponizio ostale građane RS-a a ujedno se miješao u unutrašnje stvari BIH.Tadić je bio jasan kao dan.
Klasicna zolupotreba sluzbenog polozaja, a u cilju podrske necemu ovakvom... http://www.youtube.com/watch?v=D4trl8b8gy8
Dobro pitanje,u Doboj je se vratilo dosta ljudi a sa povratkom je izgrađeno i dosta džamija,u Doboju ima dosta džamija,genosi.daši su ih sve porušili ali su koliko mi je poznato sve obnovljene i još je dograđeno novih.U Doboju je stanje sa povratkom solidno i treba na tome još poraditi.
Ima li ikakvih vijesti vezano za Stranku Kokuza? Juce su bili pred Ekonomskim fakultetom u Sarajevu. Sarajevo-X objavljuje samo sta bogatasi, koji su se nam sve ukrali imaju reci, a one koji samo spasavaju zivote, te nisu u mogucnosti S-x platiti da ima da paznu... ne prenosi se.
zar ima dzamija u doboju....nesto na slici
DOBRO OVO JE SAMO DOKAZ VISE DA BEOGRAD RADI NA DJELJENJU BOSNE.
Čoban došo vidjet čobana, e moji dobojlije pa zar smo svi izbjegli zbog rada pa ostali samo čobani sa Ozrena, nikad više seljaka nije bilo u Doboju nego sada ...kada dođem u grad izgleda ko da sam na Ozrenu...
potvrda o još uvijek postojanju velikosrbskih ideja na balkanu,doduše to još samo mogu u BiH da izražavaju,eto kakva nam je država,politika i političari.Zamislite nekog zapadnog političara da ode u neku komšijsku državu i da javno tamo izražava podršku nekoj političkoj opciji ili da nastupa na nekim straačkim mitinzima,nezamislivo.
\"dvije drzave\", dva opsjenara i visegradski ciro hahahaha
Hahaha, dvije drzave. Malom Tadiji jos jedino preostaje da u pauzama posla koji radi za Kosovo i Nezavisni Sandzak, bude trecerazredni zabavljac na predizbornim igrankama laktaskog diktatora.
JA DOBOJA KOLISNI JE..BILO BI ME STID DA SAM IZ TOG MJESTASCA
dobrodošao dragi predsjedniče!!!
sds je bila najjaca stranka u doboju..obren petrovic, jako dobar covjek prema svim gradjanima, bilo koje nacionalnosti u tom gradu.. sada snsd zeli da preuzme vlast, dovode tadica kao nagradu u taj grad.. kako prozirna taktika majmuna iz laktasa..
Prodajem traktore!
Prpa fata,mora se dovoditi svi poznati i nepoznati srbi i pravoslavci da bi se dobili izbori jer su rezultati porazavajuci :D :D Samo jos fali onaj glavni pop iz Moskve