BiH
0

Boris Tadić na centralnom predizbornom skupu SNSD-a u Doboju

SRNA
Doboj
Doboj
Predsjednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić prisustvovat će centralnom predizbornom mitingu Saveza nezavinsih socijaldemokrata u Doboju, koji će biti održan u srijedu, 29. septembra, izjavio je Srni predsjednik dobojskog SNSD-a Uroš Gostić.

Gostić je dodao da Tadić dolazi u Doboj u funkciji predsjednika DS-a, te da njegovo prisustvo mitingu SNSD-a označava "jake veze dvije države, dvije vlade, ali i dvije najjače partije u Srbiji i Republici Srpskoj, DS-a i SNSD-a".

"SNSD u Doboju je jači nego ikada. Mi smo uvjereni da ćemo u ovom gradu, na ovoj izbornoj jedinici i u cijeloj RS ostvariti apsolutnu pobjedu", naglasio je Gostić, koji je i nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice tri.

Doboj je, kaže Gostić, dugo vremena bio zaboravljen na mapi RS, zbog "loše politike predstavnika lokalne vlasti u ovom gradu i samovolje pojedinaca". 

"Vlada RS dala je maksimalan doprinos jačanju svih bitnih segmenata u razvoju Doboja. Građani su to prepoznali, tako da je naša pobjeda na opštim izborima samo prvi korak u preuzimanju vlasti u ovom gradu", naglasio je Gostić.

On je ocijenio da je prisustvo Tadića predizbornom skupu SNSD-a u Doboju "nagrada za kvalitetan rad rukovodstva ovdašnjeg Opštinskog odbora SNSD-a".

Centralnom predizbornom mitingu SNSD-a u Doboju prisustvovat će kandidati SNSD-a za predsjednika RS Milorad Dodik i za srpskog člana Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović.