Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fra Petre, ostao si jedini još koji se bori za našu Posavinu protiv ove dodatne srpske i Dodikove otimačine naše zemlje. Gdje su ti tzv. veliki Hrvati koji se bore za \"hrvatske interese\" i koje skupo plaćamo? U mišjoj, pardon u Dodikovoj rupi - ne smiju reći ni riječi protiv njega. Fra Petre, hvala Ti što postojiš!
Svaka cast! Hirurski precizno i ogoljeno trojansko ponasanje \"susjeda\" prema BiH!
Moj Zeljko Komsicu....jado jedan...tvoj nivo je zaista da prisustvujes otvaranju McDonaldsa. Koga ti predstavljas \"predsjednice\"??? Fra Petre - SKIDAM KAPU, MOJ VELIKI NAKLON!
Svaka čast fra Petre. Po ko zna koji put pokazuje svoj patriotizam i ljubav prema zemlji nam Bosni i Hercegovini. Samo jedna mala štamparska ispravka, a primijetio sam novinari je često ponavljaju kada govore o Helsinškom odboru za ljudska prava u Srbiji. U članku se kaže da je Sonja Biserko predsjednica HHO Srbije. Ne postoji HHO Srbije. HHO je skraćenica za Hrvatski helsinški odbor. U Srbiji postoji Helsinški odbor za ljudska prava.
Srbija ne zeli da otima tudje nego da odbrani svoje od zapadnih okupatora kojima je cilj da oslabe Srbiju jer su u bliskim odnosima sa Rusijom i tako da se oslabi i uticaj Rusije na balkanu. Da su Srbi vec vjekovima u bosni kao i na kosovu je nesto sto se vrlo lako moze dokazati. Da su srbi tamo i prije bili svoji na svome i na vlasti je isti nesto sto se moze dokazati. Dakle Srbija brani nesto sto je oduvjek njeno bilo. Sto se tice Crne Gore istina je da su vecina pravih crnogoraca na strani srbije i nisu za odvajanje medjutim u Crnoj Gori zive puno albanaca, hrvata i bosanaca sa crnogorskim drzavljanstvom i podrzavaju sve sto je protiv SRBIJE. ALI SRBIJA CE OPET POBJEDITI jer amerika najveci neprijatelj od RUSIJE a samim tim i SRBIJE, je PUKLA. CCCC
Hajde sta kukate! A recite mi kakva je situacija sa srpskim imovinama u Federaciji jesu im obnovljene kuce? Ako niste zadovoljni uvedite isti zakon i 1:1 sta tu kukate! Od tog poreza na imovine Srba u Federaciji dajte tim ljudima koji imaju kuce, sume i oranice u RS-u i svi ce biti sretni. Znam da je tesko odreci se imovine ali nema vise pravde u ovom svijetu nizakoga pa ni za Muslimane, Srbe i Hrvate samo kukate nesto kritikujete jedni druge a svi ste isti zatucani.
Aferim Fra Petre....i respekt !!!!! A dusmani nek se igraju i dalje sa nasim strpljenjem dok ih i jedne i druge ne odnese nova Oluja !!!!
Tudjman je zajedno sa svojim gostionicarem iz Ercegovine izdao Hrvate i Bosnjake Posavine. Hrvati i Bosnjaci Posavine su platili cijenu za Ercegovacke zelje da samo oni zastupaju prava Hrvata, mada oni zastupaju samo sebe. Josipovic je glup, ako misli da je ovo dobro sto radi. Bez stabilne BiH nema niti stabilne Hrvatske. Zali boze da se toliki narod raseli i napati samo zbog nekoilko nacionalistickih trulih mozgova.
BiH i tako i tako nije drzava, tako da ne znam sta se uopce netko brine o ovoj dekadentnoj varta paradrzavi koju drzi na zivotu iskljucivo strana vlast. Podijeliti lijepo na tri dijela i cao, Bosna nek bude u svojim pravim, iskonskim granicama, kad je bila horion bosnae, odnosno zemljica Bosna, maaali trokutic izmedju Sarajeva i Zenice, a ostalo zna se cije je oduvijek bilo.
Potpisujem se pod ovaj tekst.
da ti ista znas o moralu ne bi bio pop. nema premca u svjetskoj istoriji po zlocinima od katolicke crkve.
Istina je jedna i jedina ko i nasa Bosna I Hercegovina...!!! Vec decenijama bockaju jedni i drugi po nasoj domovini...ko se osjeca Hrvat ili Srbin u svoju maticu...!!! Bosna i Hercegovina je drzava Bosnohercegovaca...!!!
Svaka čast Petre znamo mi Muslimani da ste vi fratri sačuvali Bosnu ali mi smo rađe Poturice koje se mole na arapskom jeziku ali ipak pravi si eto ako damo ti i Nađu Dizdarević da se zabaviš.
Svaka cast Fra...!!! Jedan od cuvara Bosne Srebrene...!!! Pozdrav i Respect...!!! Isina je jedna i jedina...!!!
Svaki put me oduševi svojim intelektom!
@ecc ekonomista si koliko i moja rahmetli nana, cjelokupna današnja ekonomija je bazirana na privlačenju potencijalnih investitora i stvaranju pozitivne atmosfere za iste što znači, političari su ti koji stvaraju naprijed navedenu ( npr. gradnja infrastrukture, poreske olakšice i slično ), prema tome ecc pusti se dnevnih listova i pročitaj nešto konkretno iliti konačno počni da misliš svojom glavom...dug je put ali nije neprelazan
@ecc Hahahaha... odavno me nije neko bolje nasmijao. Fra Petar je obrazovaniji i načitaniji i od tebe i cijele ti familije, zajedno !!!! Kompetentniji je da govori o drušvenopolitčkoj i socijalnoj situaciji u zemlji nego i jedan političar sa ovih prostora!!