Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi srbi stvarno niste normalni 🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Imali ste 30 godina da se ogradite od genocida, sad ce vas stic pravda
Još kad budu morali desetine milijardi odštete platiti,a možda se i ugasi šumska
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Borenoviću, a šta je trebala ona avantura Vujića protiv svoje države u UN-u sa lažima kako smo teroristička država? Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik podržao je skandalozne izjave ambasadora Bosne i Hercegovine pri Ujedinjenim nacijama u Ženevi Bojana Vujića.
Drugoeto….:-)
Vi ste kao Izraelci ubijajte nedužne pa tražite opravdanje za učinjena djela.Sram vas bilo.
Pripremam kokice i uzivam. Moj Borenovicu, sto se cudis? Samo vi pravite belaj po dunjaluku - evo ona curica u srbiji, pa to normalan um ne moze da poveze. Sjecam se prije rata non stop neki clanci u novinama "Zet ubijen sjerikom", "Otac ubio mater nozem" - to samo u Srba ima, cast izuzetcimai normalnim ljudima koji zive u BiH i u Srbiji, ali da budem iskren, to je jedan mali procenat.
Kme kme..ne serenda
Bravo Lagumdzija!
Sve su oni isti i pozicija i opozicija samo gledaju u svoj dzep i imaju drugaciji stav a kada je u pitanju njihova imovina svi se tu zajedno slazu i kada ovako nesto u pitanju a njegov odgovor je sraman i treba ga bit stid.Da je covjek kako treba ne samo on i ostali 11 Juli trebaju otici u Srebrenicu i pokloniti se sehidima za sva nedjela koja je njihova vojska sa Srbijom uradila
E hebiga sad. Vama je sve sporno. Za vas je to jedini lijek. Prvo rezolucija, pa tuzba, ukidane pc i ratna odsteta.
kakav je ovo promasaj
Četalji su to sve i svaki je isti poremećeno poslovično pijano, ždere haram pije haram ŠIRK ČINI kako se rodio, udarili na sihr od gusli i kako ce biti normalni?
Dali ima i jedan normalan Bosanski pravoslavac da kaze cinjenice govore bezbroj Presuda za Genocid u SREBRENICI pocinila srbo barbarskopravoslavna cetnicka Banda koliko jos trebaju cinjenica da kazu OPROSTITE nam .tako tesko zatrazit oprost e komsije pravoslavci .jadno od vas.
A šta nije u interesu srbijanskig naroda da se usvoji rezolucija o Srebrenici?
Lagumdzija je pencilin za ove fashiste zato toliko i rade da ga deskredituju
Koji bezobrazluk. Vi bi kao da gurnemo pod tepih zločine koje ste počinili i da zaboravimo šta nam se desilo? Sad bi kao mi trebali vama hatar čuvati i ne govoriti o tome? Ispade veći sad problem što se sijećamo nevinih žrtava nego to što ste ih vi pobili? Je li vi čujete sebe šta govorite?
@edoZ cestitam,objasnjeno za 10
Imaju Banjaluku, I netreba im vise nista zato ovo rade, Laze onaj ko smije da da laze.
Ko ima Banja Luku? Sve i jedan grad i selo i rijeka i planina u BiH je Bosanska.
boze mili imal normalan srbin sve dodik do dodika i svi isti pocev od kisobrandzije pa do mjesne zajednice zar ue tako tesko priznat genocid reci bilo neponovilo se i gotovo kao sto su Nijemci uradili al srbi nisu NIJEMCI
Borenovicu, hajde nabroj mi sistematske zlocine pocinjene od strane Armije BiH, onako kako su tvoji radili u Prijedoru, Srebrenici, Visegradu , kao i mnogim drugim gradovima. Znaci, planski, organizovano, s ciljem nestanka pomenutog naroda. Hajde, pokazi taj spisak. Za vas je zoocin kad smo negdje probili liniju pa vas potamanili otimajuci oruzje jer drugog izbora nismo imali. Nije to isto.